Klemz til meg, feilproduksjon til deg

Selv om KitchenAid som jeg fikk til jul egentlig fritar Håkon fra gavekjøp i ti år fremover, dukker det i blant opp småtterier som kan glede hvem som helst. Den siste gaven som ble utveklset mellom oss var imidlertid fra meg til ham, og var noe jeg ikke kunne unnlate å kjøpe på jobben.

Jeg pakket nemlig opp varer (i dette tilfellet kopper og krus), da en artig liten sak dukket opp. Koppen jeg holdt i hånden skulle egentlig vært helt hvitt med riller. En rimelig enkel sak, rett og slett!Noe som muligens er en produksjonsfeil gjorde at denne ene koppen dukket opp med et lite, skjevt hjerte. Det var rett og slett såpass spesielt at jeg tok den med meg hjem og gav den til min bedre halvdel. Det var nok ikke slik at det var akkurat det han hadde ønsket seg, men det er jo hyggelig nok. Spesielt siden vi har fått oss kaffemaskin og all ting!Av og til kan litt feil bli riktig. Sånn var det også med bamsen jeg fikk av Håkon for en stund siden. Eller, den var det ganske mye feil med.Det var vel et eller annet med denne bamsen med t-skjorte som lyste Tullefrans lang vei. Og det er jo tanken som teller, er det ikke?Litt rare alle sammen. Men, hei, der har du oss!
Fortsatt god søndag til alle!

6 kommentarer

VIB3K3

16.jan.2011 kl.20:51

Å så fantastisk... Rareting er bare fantastisk...

Klem...

Phjortis

16.jan.2011 kl.21:30

Hæ? Bare dukka det opp et hjerte plutselig? Da var det sikkert meninga at du skulle ta det med hjem til din kjære!!

Barbro

16.jan.2011 kl.21:59

Så morsomt med den koppen:-)

Og bamsen var jo riktig søt da - og morsom, hi, hi.

Tusen takk for kjempekoselig hilsen, og stemme!

Klem

Siv Annette

19.jan.2011 kl.12:04

Åååh, jeg tror jeg hadde blitt rørt til tårer om jeg hadde sett en slik "feil" på en kopp. Og dere er fine :)

annikken

19.jan.2011 kl.15:29

Kos!! Viktig med tossighet;)

Siv Annette

21.jan.2011 kl.12:42

Ååh, er du halvt nordlending? :D Så gøy! Det er virkelig en opplevelse å være i Nord-Norge, det er så nydelig der oppe! Og de billige billettene fikk vi på supertilbud på nyttårsaften ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits