Blir du aldri lei av hvitt?

Nei, ikke egentlig. Det gjør jo tross alt det lille, fargesprakende man har mye mer fargesprakende! Og hva er vel bedre enn det? Alle trenger tross alt litt farge i sitt hvite sinn. I mitt sinn har jeg en fortsatt tilstedeværende trang til grønt. Kanskje ikke så rart, når jula virkelig er ute av hus. Vi har til og med klart å nappe ned adventsstaken som ble stående igjen. (Den sto og lyste for seg selv, og kattene tilstede)Eføy slår aldri feil! Jeg hamstrer eføy som andre hamstrer erfaringer, og jeg tar knekken på dem kun en sjelden gang.Det er vel egentlig ingen farger som ikke passer sammen med hvitt, men likevel mener jeg at grønt og hvitt utmerker seg som spesielt vårlig og frodig. Jeg mener, vi er tross alt i januar allerede, og det betyr jo at det praktisk talt er vår! Lampene jeg kjøpte på jobben for litt siden kommer for eksempel veldig til sin rett ved siden av en liten eføy.Jeg kjøpte to slike lamper med det klingende navnet Retro med tanke på å bosette dem på hvert sitt nattbord. Jeg trenger forøvrig skikkelige pærer til dem før den tid. Og de kan jo tross alt ikke bare stå og støve bort frem til jeg får ut fingeren! En av dem får altså stå i stua på ubestemt tid.Det viser seg til og med at store, maskuline høytalere med enormt markeringsbehov kan benyttes som småbord i enkelte tilfeller. Det er tross alt ikke så ofte jeg bruker dem til det de er ment for - nemlig eksplosiv filmopplevelse. Jeg føler ikke så stort behov for å ha søstrene Kardashian og Homsepatruljen i surround av en eller annen grunn!En annen liten tass som har fått plass på en høytaler, er denne bamsen. Han satt alltid i sofaen til min farmor, og jeg husker godt at jeg var fascinert av denne fra jeg var rundt en meter høy. Da min farmor flyttet, var jeg så heldig å få ta vare på den!Hadde ikke omgivelsene vært så hvite og lyse, hadde slike skatter kanskje ikke kommet helt til sin rett? Jeg velger i alle fall å fortsette slik en god stund til.


 

4 kommentarer

VIB3K3

13.jan.2011 kl.13:18

Er så enig med deg!!! Kjempe søt bamse....

Barbro

13.jan.2011 kl.21:56

Hvitt blir vi aldri lei! Jeg synes kombinasjonen kritthvit og knallrosa er skikkelig knall:-)

Kjempefine lamper du har kjøpt! Og søt bamse:-)

Klem

VIB3K3

13.jan.2011 kl.21:56

SV: Godt det er flere såm får litt små crazy ideer.... Men jeg lover deg at det skal bli fint ;)

Enig med deg der også broren til vedbjørn sand er inte go..

kelm...

Phjortis

14.jan.2011 kl.23:36

Fransifrans! Du er jo en superblank fisk! Jeg skal si fra hvis det blir noe Oslo-dating så kanskje vi sees in tha City! ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits