Det finnes ikke dårlig vær, bare god gjærbakst

 

Ute er det rene høstværet, da det regner sidelengs på grunn av den kraftige vinden. Da er det godt å kunne nyte søndagen innendørs! Gjerne med (enda mer) gjærbakst. I dag ble det fylte horn!Man vet man har en god kjøkkenmaskin når eltinga er like morsom som spisinga!Jeg liker så godt å bruke cottage cheese i slike anledninger, da jeg synes baksten blir vannvittig saftig og god. Den trekker seg godt i deigen, og har samtidig en mild og god smak. Hva mer kan man be om?Denne gangen lagde jeg "bare" halv porsjon siden fryseren vår er full av ribbe. Merkelig nok benyttet jeg nesten like mye fyll som vanlig. Det er jo tross alt fyllet som gjør hornet, på en måte! Dessuten er det helg.Velduft fyller leiligheten, vi er stappmette, kattene ligger i skapet, og alt er klart for ei ny uke. Iallefall alt som betyr noe. Det at man ikke rakk å støvsuge i løpet av en helg man ikke gjorde noenting - er helt greit.Oppskriften jeg brukte, er forøvrig denne! Suksess hver eneste gang.

5 kommentarer

Siv Annette

10.jan.2011 kl.00:00

Åååh, for en fin header du har fått deg :D Dette så virkelig godt ut, må teste det!! Nam!:) Håper helga di har vært fin!

VIB3K3

10.jan.2011 kl.22:22

Så flink du er da og stilig header..... Misunnelig på den kjøkkenmarskinen altså :p

Phjortis

11.jan.2011 kl.00:08

Det så supergodt ut! Jeg liker å bake jeg også, men jeg kan ikke fordra oppvasken etterpå....

Er ikke helt over idiotien til prinsen jeg heller, men ikke kapitler har happy ending! Neste kapittel derimot, det skal bli spennende det!!

Hvite tulipaner

17.jan.2011 kl.12:51

Mmm, fylte horn er noe av det beste jeg vet!

Gratulerer med KitchenAid, ser vi har den i samme farge;)

Og takk for koselige kommentarer hos meg!

Fin blogg du har, hit kommer jeg veldig gjerne tilbake!

Klem fra meg

annikken

19.jan.2011 kl.15:11

De så syyyykt gode ut!! Liker strategien med dobbelt fyll:) har ikke brukt cottage cheese så mye i bakverk før, må prøves ut!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits