Så går vi rundt om et kjøleskapfjell

Vi fornyer rørene våre! Ikke frivillig, naturligvis, men snarere særeles pålagt. Det innebærer at arbeidere løper inn og ut mellom kjøkken og bad, mens de sveiser, freser, pumper og renser. Dette fra åtte og morgenen til åtte om kvelden. I den anledning står oppvaskmaskin og kjøleskap trygt plassert midt i vårt rimelig kortvokste kjøkken. Etter å ha måttet lete seg frem til komfyren i to dager, ble middagen i dag rimelig enkel!Godt var det! Og mindre oppvask ble det også. Jeg kan trygt anbefale denne retten tll alle som føler seg grepet av tidsklemme og rørkaos på samme tid. Det er tross alt trettende dag jul kun én gang i året!

Forfriskende er det også at alt som har med jul å gjøre har takket pent for seg, og trukket seg tilbake til boden. Eller, nå lyver jeg faktisk. Vi har fortsatt en adventsstake stående i vinduet på soverommet, men denne er man merkelig nok alltid for trøtt til å gjøre noe med...!

Selv om jula etterlater seg deilige, hvite overflater er det fort gjort å ønske noe som kan fylle tomrommet.

Håkon ble litt småstressa da jeg marsjerte gjennom stua med armene fulle av eucalyptus (mens jeg nynnet brudemarsjen), men det er verdt det når jeg kan nyte dette synet på spisebordet vårt.Rett og slett fabelaktig! For en stakket stund kan man glemme alt om rør og avstengt vann og kloakk, og bare synke ned i sofaen og vente på våren.

2 kommentarer

mamsen

06.jan.2011 kl.22:44

Så blir det nye rør i leiligheten og snart er det vår...så vi går lyse og forhåpentligvis fine dager i møte.Ellers var det nydelig eucalyptus, den pynter vårlig opp:)

VIB3K3

06.jan.2011 kl.22:57

Er det på sin plass å gratulere med nye rør??!! :p Her har alt av møbler stått plasert midt i stue rommet.. vi har malet og nå er listene på plass også. må si at jeg er fornøyd med farve valget..(bilder kommer sinere av det ferdige resultate)

klem...

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits