En aldri så liten musserende i natten

I kveld skåler vi! Vi skåler for at jeg har fått heltidsstilling med ansvar og forpliktelser, at jeg er godt i gang med opplæring av etterfølgere, og at jeg endelig har noen etterlengtede fridager etter å ha jobbet tolv dager i strekk.

Korken som spratt ble fritt villt i sofaen, slik at alle kunne kose seg med det som passet best.Else gjorde jobben som korksjef på en særdeles passende måte. Sigrid er litt mer "voksen" av seg på tross av ung alder. Hun ble nemlig liggende helt stille og holdt seg med å betrakte sirkuset.Nå er imidlertid glassene tømt, og helgeroen har senket seg over oss alle. I morgen tar vi turen til Drammen for en bedre middag på resturant. På søndag braker det løs med juleverksted og ribbelaging hjemme hos oss. Da er det kun på sin plass at alle batterier har ladet lenge og vel.Riktig god helg!

4 kommentarer

VIB3K3

11.des.2010 kl.21:33

Go Kvæll i stua.... Gratulerer så mye med jobb... Hurra......

Sv: Ja,den er mega nuppin,så den ville jeg ha framme.... Nå har vi akkurat kommet hjem fra Oslo. Og må si at Julemarkede på Rådhusplassen var skuffende.. Men kan det ha noe med at jeg har vært på julemarked i Tallinn og det er helt noe annet enn det norske julemarkede... Ikke noe å kjøpe nesten,bare mat og litt stive prise .... Så dit skal jeg ikke igjen.... Så satser på Julemarked i Tyskland neste år...

Klem...

Danten

13.des.2010 kl.20:14

Gratulerer med fast heltid:-) Der blir sikkert deilig med mer faste tider og dager. Blir kanskje ikke så mye helgejobbing heller da? Håper det ble en helmax helg på dere. klem

Siv Annette

15.des.2010 kl.21:31

TulleFrans er FineFrans <3 Tusen takk for den fine kommentaren din!! Du er en av de som varmer hjertet mitt <3

Også, hurra for skåling av heltidsstilling, det tviler jeg ikke på at er fortjent!!! Fineste Else og Sigrid :)

annikken

18.des.2010 kl.18:18

Sååå søte pusekatter!! Og grattis med større stilling. Det virker som du jobber veldig mye... Håper det går greit;) Også er det viktig å skåle iblant!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits