Juletre på 66 kvadratmeter? Neppe.

Eller kanskje bare et lite et?På tross av at jeg har jobbet sju av sju dager denne uka, og ser frem til fullt kjør frem til og med fredag neste uke, var det plass til en svingom innom IKEA etter jobb i dag. Vi skulle opprinnelig se etter julepynt. Der ble jeg imidlertid skuffet! Det var svært lite pynt med piff, og vi kasta inn håndkledet etter nærmere tjue minutters søk. Og DET er hurtig visitt til å være Frans!

Noe ble da likevel med oss hjem - som blandt annet dette juletreet i miniatyrutgave, samt en potte treet kunne bosette seg i, litt trepynt og fire mus. (Sistnevnte mus kostet meg kun åtte kroner stykket. Løp og kjøp!)Serveringsbrettbordet (i mangel på bedre ord) er kjøpt på jobben, og gjør vanligvis nytten som fjernkontrollsjef. Å skulle bære denne lille leilighetens juletre er derfor et ganske ærefyllt oppdrag! Det tok seg også såpass godt ut at tankene mine øyeblikkelig fløy i retning av våren. Jeg lurer på hva Håkon hadde følt om vi for eksempel fortsetter å utnytte denne plassen ved siden av sofakroken som rammen rundt et bjørkebonsai-stilleben?Mer lekre inneplanter er det nemlig lenge siden jeg har sett! Bildene er uhøflig lånt fra Norsk Bonsaiselskap.

Når slike vårtanker kommer snikende må jeg riste litt på hodet, rette meg opp og fortsette den stødige kursen mot jul først og fremst. Vi har tross alt kjøpt oss vårt første juletre! La oss heller fokusere på det denne andre søndagen i advent.
4 kommentarer

VIB3K3

05.des.2010 kl.23:25

Kjempe fint juletree.. Har pyntet mitt jeg også,kommer bilder imorgen.... Og siste bilde av mega fint... søte fine puser :o) Hvor jobber du hen da??

Klem...

Siv Annette

06.des.2010 kl.10:25

Åh, så utrolig koselig det så ut med det lille treet!:) Også så fint bilde av deg da, jeg husker aldri forskjell på Sigrid og Else, men er dette Sigrid som koser seg på skuldra di?;)

Vi har forresten 32kvadrat, og vi skal ha juletre i år! Et stort et, det kan bli litt trangt...;)

Barbro

06.des.2010 kl.11:30

Så koselig du har pyntet! Jeg vil også ha sånt fint minijuletre! Skal se om jeg ikke får overtalt mannen til å dra på ikea i morgen... Musene var kjempesøte:-)

Jeg skal lage flere hvite ugler - jeg lover! Skal prøve å få laget opp noen før jul:-)

Tusen takk for koselig hilsen!

Klem

mamsen

07.des.2010 kl.11:56

Kjempefint pynta, du er kreativ:) Det var ett nydelig bilde av dere to jentene(nederste bildet).

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits