Så tenner vi et lys for rene gulv

Jula er tiden da alt skal være pent, pyntelig og nyvasket. Ja, alt skal rett og slett være på stell! Det er imidlertid ikke så enkelt når man jobber fulltid til ulike tider av døgnet, plikter å stille opp på julebord og annet festivitas, og sitter på en leilighet dekket av kattehår. Derfor gikk vi løs på dagen i dag, den første søndagen i advent, med skrekkblandet fryd. Lista over alt som skulle gjøres var lang, og med tanke på at jeg var på julebord natt til i dag, var forutsetningene kanskje ikke de beste. Likevel fikk vi det da til!


Flere søppelsekker med rask er kjørt avgårde, bad og kjøkken er blitt endevendt, og det lukter grønnsåpe i alle rom. Dessuten har Håkon hentet opp de TO store eskene med julepynt, og litt har allerede funnet sin plass. Det er tross alt vår første jul sammen i egen leilighet, så vi har rett og slett ikke gjort dette før!

Vi bestemte oss for å bytte ut den tradisjonelle julestjerna med en lyslenke jeg kjøpte på jobben. Det ble rett og slett utrolig lekkert om jeg får si det selv!Vi har akkurat tent lys og sett Hellstrøm lage ribbe på TV. Jommen snek det seg ikke inn litt julestemning akkurat da!Riktig god adventstid!

8 kommentarer

Siv Annette

28.nov.2010 kl.23:47

Så fint dere har det :) Jeg jakter på et slikt bord som dere har akvariet på, hvor har dere fått tak i det? :) Kjempefin lyslenke! Håper helga di har vært fin, og at formen har vært god i dag!

Siv Annette

29.nov.2010 kl.00:21

Vet du, du er MAGISK! TusentusenTUSEN takk!!! Håper karma gir deg en fantastisk god desember <3 Det skal sies at det var andre gangen jeg selv smakte pinnekjøtt, men det smakte fortreffelig :D Jeg er også et ribbemenneske ;)

Eirin

29.nov.2010 kl.17:47

Jeg har pussa sølv og kobber! :)

God adventstid til deg og ;)

writesweetnotes

29.nov.2010 kl.20:23

så koselig det ble:) jeg tok julevasken i dag ;)

Barbro

29.nov.2010 kl.22:35

Så fint dere har pyntet! Lekkert med den lyslenken - skjønner godt at du er fornøyd med den:-)

Det er deilig med nyvasket og ryddig hus, bare synd det varer så kort...

Klem

VIB3K3

30.nov.2010 kl.17:42

Så koselig.... Lyslenka var kjempe fin... Tror jeg skal ha en sånn en med røde hjerter ligenes et sted.. fikk i julegave i fjord..Men veit neimen ikke hvor jeg har gjort av den hen... *Tenke*

SV: En grein er alltid godt å ha ;o) Ja likte lykta jeg også. Skal veldig snart sette meg ned å lage noe sånne sjøl...

Klem...

mamsen

30.nov.2010 kl.21:05

Kjempefint hos dere. Dere er flinke:)

Danten

01.des.2010 kl.08:33

Så hyggelig dere har det:-)

Det er så fint å skape egne tradisjoner med fine pynteting og minner dere vil ta med til neste jul og året etter det og året etter det og året etter det og året etter det.......

Adventsklemmer fra "stemmeløse" Danten

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits