Cupen skal hjem til Gulskogen - igjen!

Endelig er helgen her som vi har lengtet etter.
Vi ladet opp med ostefat, og er så glad!Drammen by var målet, og vi sang av alle krefter,
Strømsgodset i cupfinalen, hipp hurra!Se på laget mitt, stolt og blått og hvitt.
Det skal vinne alt og vise deg!At Godset er de beste, ja i alle fall i Norge.
Ja, det laget er vi glad i, Håkon og jeg!


Ja, som mange (?) sikkert har fått med seg er det cupfinalehelg denne helga. Stemninga står i taket, og hele byen er farget av det store som skal skje. Godset har ikke vært i finalen siden 1997, og det er fantastisk å kunne oppleve all gleden en slik finale fører med seg for alle som er involvert. På toppen av det hele kan vi smykke oss med tittelen som favoritter - noe som neppe vil skje alt for ofte i fremtiden.

I dag har vi hyllet laget på Bragernes Torg, og forundret oss over hvor folkelige gutta egentlig er. Spanjoler som holder med Barcelona vil for eksempel aldri oppleve å håndhilse på spillerne, samt stå i parkeringsbillettkø sammen med lagets daglige leder (som i vårt tilfelle er Jostein Flo).

Nå lader vi opp med noen øl i heimen, før vi retter snuta inn mot Ullevaal i morgen tidlig. Deretter går turen tilbake til Drammen for å feire med spillerne, feste hele natta, ta inn på hotell og nyte fridagen på mandag til fulle.

Forhåpentligvis med nok en cuptriumf i baklomma!
3 kommentarer

Barbro

13.nov.2010 kl.22:02

Måtte det beste laget vinne:-)

Lykke til i morgen!

Klem

VIB3K3

15.nov.2010 kl.14:59

Woho...... Koselig helg...

mamsen

20.nov.2010 kl.16:21

Å jammen vant de ikke...HEIA GODSET:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits