Det er vanskelig å begynne

Selv om dette kanskje heller kan betraktes som en fortsettelse. Jeg har tross alt vært bloggfri i nesten en måned. Det har vært tøffe tider, gode tider, tider som nesten gir en panikk, og tider som innbyr til stillhet, fred og ro. Det er i alle fall ingen tvil om at de tøffeste menneskene i dette landet - jo, de har jeg rundt meg. Vi er begge tilbake i full jobb, og jula nærmer seg faktisk med stormskritt. Det er ikke bare-bare å komme unna julefølelsen når jeg opplevde å pynte juletre i oktober (i regi av jobben, vel å merke).

Ellers er det mye som er verdt å dele, men som kanskje ikke trenger så mye utbrodering i og med at dette er ment å være en ganske myk oppstart. Jeg tror jeg lager en liste!

1. Håkon har laget hjemmelaget sushi. To ganger!

2. Jeg har kjøpt meg vinterjakke og vintersko. For første gang på hundre vintrer (ifølge eventyrene). Andre har bare funnet dyna.

3. En liste med to punkter er strengt tatt ingen liste, så punkt tre brukes til å dele et bilde av katt nummer to, slik at ingen skal føle seg tilsidesatt.

Dette blir kanskje et rart innlegg. Likevel er det rart å skulle tenke tilbake i tid når den nærmeste fortiden er såpass vond. Jeg vil tro det går lettere fremover, når omfanget av en tekst kan gjenspeile mine siste 24 timer, eller de neste 24 for den saks skyld.

Jeg er i alle fall tilbake, og jeg gleder meg faktisk til å være "inne" igjen. Jeg håper jeg er velkommen! Når sant skal sies har jeg faktisk oppdatert meg jevnlig på et lite hav av blogger, selv om kommenteringslysten ikke alltid har vært utpreget. Vi blogges!

6 kommentarer

VIB3K3

03.nov.2010 kl.22:43

Å gjett om jeg er GLAD for at du er tilbake... Har savnet deg... Og håper alt er bra?!

Og velkommen skal du være tilbake...

Klem...

Barbro Johansen

04.nov.2010 kl.14:43

Har ikke fått med meg innlegget under før nå, så skjønner du har hatt det tøft... Det er tungt å miste noen som står en nær. Selv om savnet alltid vil være der - så vil det gradvis bli lettere å leve med. Godt at dere er to som kan støtte hverandre i en vanskelig tid.

Og veldig kjekt å høre at min lille blogg kan være en liten tankeavveksling for deg. Ble utrolig glad og rørt for den koselige kommentaren fra deg.

Og så måtte jeg smile da jeg leste at du trodde jeg hadde alt på stell. Langt i fra! Her er det et evig kaos. Men det som er så fint med blogging er at man blogger bare det man vil skal komme ut:-)

Ta godt vare på deg selv, og ikke gap over for masse nå i førjulstiden!

Mange varme klemmer

phjortis

04.nov.2010 kl.15:15

Godt å ha deg her igjen! :) Jeg er kommenterer lite om dagen selv, men er her... Uansett hva som har skjedd nå så må du se fremover. :)

VIB3K3

04.nov.2010 kl.23:20

Huff,jeg skjønner veldig godt hva dere hart gått igjennom,og jeg skjønner det veldig godt at ting er vanskelie i tiden etter... Tungt for oss som sitter igjen.... Går akkurat igjennom det samme med en person som er meg meget kjær. Jeg er trist,sint og frustrert.. Jeg bann-sværter-denna-jævla-kræften-opp-og-ned... Det fins ikke noe værre en å se en du er kjempe glad i "lide" på grunn av dette. Det er min Kjære Mor.. (MorMor).... Så jeg forstår veldig godt hva dere hat gått igjennom...

Sender en varm klem til dere...

mamsen

05.nov.2010 kl.19:58

:) og en riktig så god klem til dere.

Siv Annette

12.nov.2010 kl.19:22

Jeg var sikker på at jeg hadde kommentert på denne posten, tror kommentarene mine forsvinner for tiden :( Godt å høre at dere har hverandre, det er så utrolig viktig i en sånn tøff tid! Flink som har laget sushi, selv klarer jeg ikke å falle for denne rå fisken, smaksløkene mine liker den ikke..!;p Du er selvfølgelig alltid velkommen, jeg har savna bloggeFrans:)

Sv; Jeg har gjort akkurat det samme selv, haha;) "juletreet skal stå der, nissen skal stå der, kulene skal henge sånn" Hih ;) Tror aldri jeg har hatt så mye julestemning noen gang før :D Jeg innser nå at jeg egentlig ikke vet hvor du jobber? Av en eller annen grunn trodde jeg det var på et kontor. God helg til deg selv:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits