10.10.10

Det er vanskelig å finne en tittel som passer. Det er i grunn vanskelig å bestemme seg for noe som helst om dagen. Vi har mistet en fantastisk mann, og lever i en boble. Det har vi forsåvidt gjort lenge, og sykehuset har vært en slags annet hjem den siste tiden.

Jeg legger bloggen på is en liten stund, siden det er mye som skal gjennomgåes den neste tiden - både mentalt og fysisk. Jeg kommer tilbake når tiden er moden for det, men akkurat nå skal jeg pleie meg selv, samboeren min og menneskene rundt meg. Det trengs mye mer.

Gi en klem til en du er glad i! Tenk også på om du har mulighet til å gi et lite bidrag til Kreftforeningen. De gjør en fantastisk jobb, men trenger hjelp til å klare enda mer.
6 kommentarer

VIB3K3

11.okt.2010 kl.09:46

kondolerer så mye....

Varm klem sendes din vei...

AM

11.okt.2010 kl.10:19

Huff, det var trist :( Å ta vare på hverandre er det viktigste man kan gjøre i slike situasjoner, så du har min største medfølelse. Stor klem!

Siv Annette

11.okt.2010 kl.12:56

Utrolig trist å lese. Dere har min største medfølelse. *Store klemmer fra meg*

mamsen

12.okt.2010 kl.21:23

Vi skal ta vare på hverandre, jenta mi. Stor klem til dere.

Kathy(iOslo)

14.okt.2010 kl.23:07

Fint å ha hverandre i sånne situasjoner. Livet er ikke alltid greit. Tenker på deg:/

annikken

31.okt.2010 kl.10:18

Huff...ord blir så fattige i sånne situasjoner. Tenker på dere!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits