Store følelser - store mål

Jeg tror ikke jeg har landet på jorda helt ennå. Eller - jeg vet vel at jeg ikke har gjort det. En klok mann sa en gang i tiden at "Av alle uviktige ting her i verden, er fotball det viktigste". Undertegnede signerer på dette!


Denne lappen ble hengt opp i oppgangen onsdag kveld, etter at seieren var klar. Hvilken kveld, dere! For de noe mindre sportsinteresserte kan jeg informere om at dette var kvelden Strømsgodset vant 2-0 over Skienslaget Odd Grenland etter to ekstraomganger. Hvilken triller! Hvilken innsats! Hvilket lag! For å toppe det hele, var det allerede avgjort at finalist nummer to var blitt Follo. Førstedivisjonlaget Follo. Førstedivisjonlaget som mest sannsynlig spiller i andre divisjon neste år. Kvelden var preget av nerver i høyspenn, skjelvende hender, to-tre-fire glass rødvin, og en fotograf som var minst like skjelven - derfor de uklare bildene.


Frans finner trøst i skjerfet.


Spenningen stiger etter nitti minutter uten mål.Én rolig, én litt mer nervøs.


Spillere med hjertet utenpå drakta.

Først i ekstraomgangene skjedde det. Det forløsende 1-0 målet satte i gang jubelen, og kattene skygget banen. Håkon hoppet rundt i stua og holdt på å rive ned både stearinlys og høytalere. Men jeg? Jeg datt ut av sofaen. Jeg ble faktisk sittende på gulvet resten av kampen.


Ja, jeg gråter her.


Så stolt! Også så fortjent da, gitt.

Som sagt så har jeg ikke landet ennå. Så da kan man jo bare tenke seg hvordan perioden etter selveste Cupfinalen 2010 vil bli. Uansett resultat vil i alle fall Frans være å finne i Oslo, med Godset i panna, drakt, skjerf og et salig blikk. 14 November skal nemlig Oslo farges blå.

Mørkeblå that is.

5 kommentarer

Hanne

26.sep.2010 kl.22:42

Ser ut til at maleriet ikke kunne ha blitt levert til dere i en bedre setting!

Phjortis

26.sep.2010 kl.22:44

Hihi, herlig å se andre som blir engasjerte når det er fotball på gang! :P De bør vinne over Follo, hehe, men man vet jo aldri! ;)

Siv Annette

27.sep.2010 kl.11:53

Haha ;)

Jeg har spilt fotball i flere år, men jeg klarer virkelig ikke å se det på tv..:P Jeg liker ikke å se på fotball, rett og slett..!

Men fantastiske bilder ;)

VIB3K3

27.sep.2010 kl.20:06

Hehe.. Artige greier... Du er nå søt da...

SV: Ja man trenger rett og slett flere sånne dager.... Jeg stor kosa meg i hvertfall.. Hadde med kamera men han som eier det hadde ikke lada det opp,så der gikk det rett til dundas.. Skulle ha tatt med mitt eget;op

klem...

mamsen

27.sep.2010 kl.21:22

Kjenner den "godfølelsen" Godset i våre hjerter..Finalen blir flott og Godset vinner..Ps--den advarselslappen var morsom. KLEM

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits