Uka i boks

Én ting vi er nødt til å bli flinkere til i heimen, er å planlegge ukesmenyer og tilhørende handlerunder. Ved å gjøre storhandel én gang i uka (fremfor åtte..!) sparer man tid, penger, samt frustrasjonen over å måtte reise i butikken på tom mage.  Nå rett etter lønning, er det dermed en fryd å kunne spasere ut fra Kiwi med en full handlevogn, og en uke i boks matmessig.

Uka som kommer (og forsåvidt er godt i gang) skal få by på ratatouille, aubergine- og pølseform, fylt kyllingfilet og annet snadder. Med annet snadder, mener jeg varene vi finner helt til høyre i bildet.

Fårikål! Jeg gleder meg som en unge allerede, og Håkon klarer nesten ikke å vente til søndag, da disse varene skal til pers.

Hadde noen satt en real fårikaltallerken foran meg akkurat nuh, hadde jeg nok gyvet på den med fryd og kjærlighet, selvom jeg allerede har fått i meg dette:

Mat, altså. You gotta love it!

6 kommentarer

Henriette

22.sep.2010 kl.10:48

Veldig deilig å lage middagsplan og handle ein gong i veka, og dermed sleppe å tenke på ka ein skal ha til middag kvar dag :) Her blir det fårikål på søndag òg, can't wait ;)

VIB3K3

22.sep.2010 kl.12:14

Så flinke dere er da... Enestegangen jeg gjør sånt er i helgene når jeg har fri.... Ellers så får vi det ikke til å gå.. Jobber for mye kveld;op Men imponert over de som får det til...

Kunne ha fått fårikål sist søndag,men takket pent nei... Da tar jeg heller fersk suppe.... ;o)

Kos og klem...

Barbro Johansen

22.sep.2010 kl.14:03

Har store planer om å få til noe sånt her hjemme og, men så er det det at Kiwi er nærmeste nabo...

Tror rett og slett ikke jeg er strukturert nok:-)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem

AM

22.sep.2010 kl.15:06

Hmmm.. jeg forstår ikke hva det er med folk og fårikål. Jeg er vokst opp på gård med sauer, og vi hadde MASSE fårikål i fryseren etter hvert. Når man spiser fårikål så ofte som vi gjorde på den tida... da blir man lei. Så nå orker jeg ikke å lukte på det en gang. Får frysninger av sauesmaken. Menmen, da er det jo fint at dere andre kan opprettholde sauebøndenes drift (vi har ikke sau lenger) :)

Lurt å handle for hele uka, vi har ikke kommet oss dit helt enda..

Phjortis

22.sep.2010 kl.19:26

Takk! Hihi, jeg må jo holde dere litt på pinebenken! ;) Jeg er jo aller mest på pinebenken selv da... Kan røpe at det har blitt sendt en melding i dag da...

Flinke dere er som handler inn og planlegger. Jeg er utrolig dårlig på det. Har vært hos mamma og fått servert fårikål i dag da, ikke feil det altså!!

elinjosefine

29.sep.2010 kl.13:35

Har aldrig testat Fårikål men nu när jag bor i Norge borde jag vell gjøre de... kanskje ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits