I vår lune hule

Mandag ja. Det går veldig fort frem til mandag i grunn! Det er jo tross alt bare et blaff siden fredag - da halve jobben okkuperte The Dubliners i Oslo i anledning avskjeden til en kollega. Det demrer svakt av tyrkershots, særdeles begredelig engelsk servert de irske bartendere, og allsang til sanger man strengt tatt ikke trenger å kunne utenatt.

Det var fredagen, altså. I og med at jeg tror jeg fortsatt hadde verdigheten i behold lørdag kveld, ble det hjemmelaget pizza og øl til Drammensbesøket som møtte opp på døren. Både salsapizza, serranopizza og pepperonipizza ble tryllet frem, og vi spiste pizza frem til søndag kveld. Det er da tross alt lov til å skeie ut i helgene!


Er det sært å bli sulten av egne matbilder?

I dag startet dagen med et tidlig personalmøte - noe som var ganske greit. Alle fikk tross alt unskyldt seg både det ene og det andre etter fredagens eskapader, og vi kunne starte på ny frisk. Etter at min ganske så korte dag var over, dro jeg på en liten handletur. Vi har tross alt fått solgt salongbordet vårt i dag, og en erstatning var på sin plass! Nå er kanskje ikke alle enige i at en kattehule er den mest selvfølgelige erstatningen, men det får så være.


Godkjent!

Jeg fikk også handlet noe til meg selv, nå som høsten for alvor siger inn over oss. Man trenger da alltids litt kveldslektyre! Det ble jo et lite hull i sjelen etter at den siste Twilightboka ble lagt på hylla. Gode gamle Christensen skal få være med opp i sengen de neste ukene, samt en pocketutgave av Potensgiverne - en bok jeg har hørt mange lovord om.

Nå har roen senket seg, og jeg vurderer sterkt å legge meg tidligere i dag, for å kunne få litt kvalitetstid i litteraturens verden. Jeg tror fire år med tusenvis av pensumsider tok litt drepen på den ellers så tilstedeværende leselysten hos meg, men jommen er den ikke på vei tilbake. Godt er det!

Håper alle har hatt en frisk ukestart!

 

 

3 kommentarer

Henriette

21.sep.2010 kl.10:58

Får dårlig samvittighet av å lese anna enn pensumlitteratur, men eg syns faktisk at en skal unne seg det av og til :)

Siv Annette

21.sep.2010 kl.11:40

Høres ut som en fabelaktig kveld med kollegaene, akkurat sånn det skal være ;)

Får vann i munn av den pizzaen, mmmm! Ååh, så heldig du er som har katter som vil bruke slike fine huler, min lille prinsesse nekter å oppbevare seg i noen kattehus, her går det i sekker, vesker og esker..:P

Vil du gi tilbakemelding om Potensgiverne når den er ferdiglest?:) Jeg har også hørt så mye bra om den :)

Phjortis

21.sep.2010 kl.16:18

Det er absolutt ikke sært! Man må jo bli sulten av slike bilder! Jeg vil ogå høre om Potensgiverne når du er ferdiglest... :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits