Oppbevaring og innpakning

Noe av det vi har vektlagt mest i en oppussingfase, er at man må leve seg inn i hjemmet sitt. Med det mener jeg at man bør tilpasse interiøret etter hvordan man lever, snarere enn det motsatte. Og det tar i grunn litt tid! Å love seg selv at man alltid skal sette oppvaskpulveret i skapet, alltid skal legge smykker pent på plass i smykkeskrinet eller alltid rydde bort saftflasken høres kanskje supert ut, men (for meg) fungerer det i alle fall ikke sånn. Ting som brukes ofte fortjener tross alt en plass i sola, og da handler det om innpakning. Her er noen eksempler fra egen hule!

Smykkene kan ligge akkurat som de vil, så lenge skåla er fin.Jeg vet nå alltid hvor jeg finner penn! I og med at de oppbevares på kjøkkenet, kan de like gjerne bo i en hermetikkboks som glir rett inn.Oppvaskbørster er sjeldent lekre, men fast plass i en Green Gate-mugge øker anseeligheten flere hakk. (I boksen har jeg forøvrig kaffepulver)

På badet har vaskepulver og tøymykner fått fast plass på toppen av vaskemaskinen. Jeg bruker hvitt bånd for hvitt tøy, og lilla bånd for farget tøy. Enkelt og greit! Flasker og krukker er alltid spesielt hendig, og kan benyttes til masse....Som for eksempel saft og frokostblanding!Et evigvarende problem har vært et virrvar av DVD-er og spill. Nå kan de ti/tolv som er i bruk sveve ved siden av TV-en. Dette løste vi enkelt. Vi kopierte to coverbilder (henholdsvis DVD og spill), og festet de tomme covrene til veggen med et vinkeljern - dersom det er en korrekt betegnelse. På denne måten kan filmer ryddes bort i skippertak!

Etter en halvtime på tredemølle, samt skulder- og magetrening, er jeg såpass sliten at resten av kvelden skal foregå på sjeselongen. Jeg har allerede tyvstartet her jeg ligger rimelig avslappet i min lyse drøm av en sofa. Likevel er det godt å vite at vaskepulveret er såpass lett tilgjengelig, at en liten tur opp for å skru på maskinen ikke vil ta knekken på meg.

Ha en flott torsdag!6 kommentarer

Kathy

09.sep.2010 kl.18:11

Jeg likte baderomsoppbevaringen spesielt godt. Ganske kreativt, OG dekorativt. TO tomler opp for deg!

mamsen

09.sep.2010 kl.19:35

2 tomler opp fra meg og. Du er kreativ.Ha en flott kveld:) Klem

VIB3K3

09.sep.2010 kl.21:10

Så flott.. Kreativ dame du..

klem.

Phjortis

10.sep.2010 kl.21:43

Det er så deilig med orden! Du har fått mange til mange fine og funksjonelle detaljer synes jeg! Tror jeg skal stjele vaskepulvertipset av deg! :D

Henriette

11.sep.2010 kl.13:53

Mange lure tips her ja :)

Siv Annette

13.sep.2010 kl.10:47

Så utrolig praktisk og kreativ du er :D Nydelig detaljer som virkelig gjør livet enklere å leve :) Hadde det ikke vært for at jeg nettopp har gått til innkjøp av en metallboks med form som ei vaskemaskin som jeg bruker til vaskepulver, hadde jeg definitivt adoptert ideén din med flaske og krukker til pulveret:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits