Wok og rock (og salsagryte)

I går fikk vi selebert besøk som lot seg friste av tanken på Guitar Hero og kyllingwok. For ikke å snakke om Buzz og Singstar! Om noen naboer skulle lese dette, beklager jeg sterkt min versjon av Eminems "without me" rundt totiden i natt. Moro var det i alle fall!

Håkon knuser røkla i Guitar Hero.


Noen øyeblikk før Eminemkatastrofen inntreffer.

Selv om det var en smule tungt å stå opp i dag tidlig, var det virkelig deilig med nok en super sol-dag! Været har så stor innvirkning på humøret mitt, så lovnaden om en finfin dag sviktet ikke.


Såkalte "gardinomtak" (og gardiner) er kjøpt på jobben.

I kveld har vi utelukkende tatt det særdeles med ro. NRK Nett-TV er virkelig en slager på dager som dette, og akkurat nå har vi skrudd på tredje episode av Alex Roséns program Folk i Farta. I utgangspunktet ønsket vi bare noe å titte på til maten, men det utviklet seg altså til en helaften. Og apropo maten! Jeg har et tips dersom man er fysen på noe litt mindre sunt uten å bruke pengene på den litt tvilsomme lokale burgersjappa.

Du trenger:
Kjøttdeig/karbonadedeig
Et glass salsasaus
En pose meksikansk gryte
Tortillachips
Ønskede grønnsaker (jeg brukte løk og cherrytomater)
Revet ostStart med å brune kjøttdeigen, og tilsette meksikansk gryte med litt mindre væske enn normalt. La dette stå og putre en stund, før du heller i glasset med salsa. Fordel blandingen i en ildfast form med et lag tortillachips i bunnen.Jeg fordelte halve cherrytomater på min side av formen, da Håkon gjerne styrer unna tomater generelt. Deretter tilførte jeg et nytt lag tortillachips, samt revet ost på toppen.Herligheten fikk gratinere seg i ovnen på 200 grader inntill osten smeltet.Rett og slett et billigere alternativ til fast food! Enjoy :)

3 kommentarer

VIB3K3

06.sep.2010 kl.12:28

Buzz, Guitar Hero og singstar(Lipz) for min del er kjempe artig...Og middagen så kjempe god ut..

Nå har jeg endelig funnet en Ugle tattoo som jeg har lyst på... Tror jeg skal ta turen innom tattoo`n på Jessheim imorge... Hvis jeg tørr:S

Kos

mamsen

07.sep.2010 kl.21:16

Nam,nam, det så godt ut..kanskje vi blir invitert på noe sånt en gang ( da snakker jeg ikke om wok og rock) Klem:)

Hege

25.okt.2011 kl.15:58

Nydelig med sånne omtak, hvor har du kjøpt de!?:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits