En liten smakebit

I dag er det gjort! Pakket og klart, kjøpt og betalt. Det er med andre ord ingen vei tilbake! Vi har nemlig kjøpt oss en puff!! Jaha? - tenker du, kanskje. Hva er det som er så stort med en puff? Annet enn oppbevaringsplassen, mener jeg? Jo, nå skal du høre! En puff er nemlig starten på noe langt større. Nærmeste bestemt en sofa. Sofaen skal forhåpentligvis kjøpes inn (og monteres) i morgen, og jeg gleder meg stort! Drømmen om en lys sofa skal endelig gå i oppfyllelse, og det går gjetord om vaskbart trekk.


Eksentriske Ektorp i fargen Svanby Beige. Velkommen!

Høst er jo tid for endring, og da passer det jo ypperlig med en skikkelig kosekrok-make over. At det blir kaldere i luften gjør jo ingenting, så lenge man har en god sofakrok og et par pledd å rulle seg inn i! Det gjør faktisk heller ingenting at grønnsakshagen er blitt nødt til å flytte inn for sesongen. 

Forhåpentligvis får den bare enda et voksekick grunnet alle stearinlysene som er å finne rundt omkring. Jeg ser frem til å plukke hjemmedyrket paprika fra egen stue, for så å spise den på brødskiva i en lys sofa. Alt uten søl, selvfølgelig!

3 kommentarer

Siv Annette

01.sep.2010 kl.23:42

Gratulerer med ny puff :D Ser ut til at Sigrid(kan være jeg tar feil her, husken er dårlig;P) også likte den veldig godt:) Hadde vi hatt plass, hadde jeg også hatt grønnsakshage innendørs, ikke bare praktisk, men så lekkert da:) Hjemmedyrket paprika i stua, det er jaggu ikke dårlig;)

VIB3K3

02.sep.2010 kl.13:18

Gratulerer med ny puff ja.. Puff ønsker jeg meg også.... Sånne katter du har på hylla di,har jeg også..

sv: Katter er noen rare dyr altså.. hehe

kos og klem.

Barbro Johansen

03.sep.2010 kl.09:33

Grattis med ny puff, og snart ny sofa! Heldige du! Drømmer også om ny sofa med lyst trekk, men med to små barn så er det uaktuelt ennå:-) Men kanskje når de når konfirasjonsalder??

Ha en riktig god helg!

Klem

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits