Barnslige vegger

Kunst har aldri vært min sterke side. Om jeg for eksempel skulle falle for et bilde, har det ofte en sammenheng med at jeg mener det er søtt, pent eller fargekoordinert på en slik måte at det passer inn hos meg. Det er med andre ord sjelden jeg aktivt kikker etter kunstverk som kan pryde hjemmets fire vegger! Enda mindre tråler jeg butikker på jakt etter verk av en bestemt kunstner.

Nå har det seg slik at høsten banker på døra, og med ny årstid følger nye endringer. Så hvorfor ikke rikke litt på kunstprinsippene mine? Jeg har nemlig funnet ut at jeg mer enn gjerne ville hatt noen store lerreter signert Poul Pava i stua. Pava er en dansk kunstner som ifølge hjemmesiden har spesialisert seg på å male og tegne barnet i oss alle. Er ikke det morsomt? Bildene hans treffer meg i alle fall midt i hjertet og godt nedi magen.

Det hadde gjort seg, det!


3 kommentarer

VIB3K3

29.aug.2010 kl.23:05

Hmmmm... Meget skeptisk... Jeg vet ikke helt om jeg ville ha hatt de på veggen,men de er søte da.. Det skal de ha...

klem...

Kathy

30.aug.2010 kl.20:18

FIIINE!! Jeg likte de kjempegodt!! Jeg har sett et servise på Ting med ganske like tegninger. Kopper, middagsfat osv. Kan det være samme?

Håkoline

01.sep.2010 kl.21:19

Kanskje du kan hente juice til kjæresten din ?

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits