Fersk pasta med sopp

I dag ble det middag på slump! En slik en som blir til når man går i butikken uten handleliste (og uten budsjett). Slike turer ender også ofte opp med mye annet rart, som for eksempel iskaffe i lange baner - samt en Green Gate-inspirert gulvmatte fra Kid.


Tilbake til middagen!

Jeg startet opp med å steike sopp, paprika og purre. Jeg skulle gjerne hatt i en bunt vårløk, men butikken var dessverre tomme for det. Jeg tenkte som så at purre ligner jo litt på vårløk, i og med at den er lang og grønn.Så lot jeg herligheten surre med litt matfløte og buljong, helt til sausen hadde redusert seg nok. For hånden hadde jeg salt, pepper, hvitløk og basilikum, og alle sammen fikk være med opp i gryta.På toppen rev jeg et lett snødryss med parmesan, og serverte det hele til en stykk sulten samboer som hadde jobbet overtid. Mottagelsen var nærmest overveldende!

(Jeg er spent på hva han vil si når han finner ut at jeg har kjøpt sjokoladepudding også. Spontaninnkjøpt er farlige greier!)

5 kommentarer

Henriette

18.aug.2010 kl.16:41

Nam så godt! :) Og den dørmatta likte eg veldig godt! :)

Håkon

19.aug.2010 kl.15:38

Maten var kjempegod. Nå er det snart langhelg :-)

Cecilie

19.aug.2010 kl.18:31

Det så godt ut! Sopp og pasta sammen er noe av det beste jeg vet :)

Phjortis

20.aug.2010 kl.20:12

Ser veldig godt ut, til tross for at jeg ikke er så begeistret for sopp...

Det ser veldig fint ut hjemme hos dere nå, må være gøy at ting bare blir finere og finere!

Og ikke minst er tattoveringen din innnmari søt! :) Noen spesiell grunn til at du valgte akkurat den?

VIB3K3

22.aug.2010 kl.21:35

Henger litt etter med kommentarene her..Men detta såg godt ut.. nam...

sok = kos..

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits