Fornyelse

Jakten er avsluttet! Det har tatt både tid og krefter, samt et akutt behov for McDonalds-mat, men nå er det på plass. Vårt nye salongbord, altså!Håkon elsket bordplaten, og jeg elsket elsket beina. Det står nå her midt i stua og nærmest glitrer i kveldssola. Ikke var det hvitt, og ikke hadde det skuff, men det er tross alt et av de fineste bordene jeg har sett!

Da vi tok turen til Living for å treffe vårt nye salongbord for første gang, ble vi også særdeles positivt overrasket over at salget var begynt. Dette medførte at vi hadde mer penger igjen etter at bordet var betalt. Living kunne tross alt friste med mye fint!


Ny leselampe med dimmer.


Kjøkkenlampe som erstattet det forfalne armaturet som hang igjen.

Dessuten har jeg også såvidt stukket snuten innom Home and Cottage, og der fikk jeg med meg noe småtteri med ut, også! Merkelig det der.


Olivenplante som ikke dør fra meg.

Akkurat nå har vi besøk i heimen, så jeg skal skru av Macen for kvelden. I morgen kommer det imidlertid en presentasjon av vårt nye entrégulv, samt min nye tatovering..! I går tok jeg nemlig turen innom et studio, og ble merket for livet av en noe skjeggete amerikaner. Men altså: mer om det siden.

Riktig god lørdag! :)

Én kommentar

AM

09.aug.2010 kl.13:00

Dere har fått det såå fint altså! Utrolig kult å kunne lage et hjem fra scratch! Kult at dere fant bordet på salg også, litt extras er jo ikke å forakte ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits