Fargerik feiring

Det har vært fantastisk å ha fri akkurat i dag. Håkon har støvsugd, ryddet og handlet kaffefilter på den søndagsåpne nærbutikken. Jeg, på min side, har laget et lass med muffins! I dag har jeg nemlig feiret meg selv, og mine tjuefire år på en verdig måte.

Muffins av typen blåbær og sjokolade/appelsin ble servert til lystige gjester som kom hele veien fra Drammen. De kom faktisk ikke tomhendte, heller!

Hjemmelaget kort

Vase fra Blaafarveverket

Sommerlige roser

I tillegg til kaker og brus har vi også planlagt hyttetur og hoppet i senga. Min kjære niese fikk også lekt lenge og vel med sine kusiner, Else og Sigrid, og kjemien er på topp som aldri før!Nå er det fotballkamp på TV, og jeg og Håkon kan gledelig betrakte at vårt kjære Strømsgodset i skrivende stund leder 1-0 mot Aalesund.


Flaggdag eller ei - flagget skal opp og ut i vinden!

Else er, på sin side, ikke så veldig interessert i kampen. Hun er nok både blid og fornøyd etter all oppmerksomheten som har blitt rettet mot henne i dag. Hun har til og med fått muffins opp i kurven sin, da den nevnte niesen syntes det var på sin plass å dele med de andre!Det er så godt å tenke på at jeg er så heldig! Flott kjæreste, flott familie, flott hjem og flotte dyr! Kvelden er jo heller ikke omme ennå. I kveld skal vi spise pai med laks og grønnsaker, kose oss med litt potetgull og kanskje sette på en god film.

Herlig!

(Og nå: Strømsgodset - Aalesund: 2-0)

3 kommentarer

Håkon

01.aug.2010 kl.20:24

Og nå: Tjuvgodset-Gerd 3-1

Kathy

01.aug.2010 kl.21:20

Deilig med bursdag.. resultatet av den kampen ble ikke så godt tatt i mot her i heimen..hehe..

Aafk supporten her i stua sitter med sutreleppa ute!

Ha en fin søndag!

I morgen begynner hverdagen igjen..

Siv Annette

02.aug.2010 kl.22:14

Så mye fine bilder, og sååå fristende muffins, naaaaam!!

Flotte Frans :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits