En vakker julidag i 1986

I dag fyller jeg intet mindre enn 24 år. Tenk det! Det å ha bursdag på sommeren har både fordeler å ulemper ved seg. Jeg var blant annet en av dem som aldri fikk sang og kake på skolen. Det har også vært komplisert å holde selskap, da de fleste reiser bort på denne tiden. På den andre siden har jeg alltid hatt fri på bursdagen min, og muligheter til å gjøre hva jeg vil.

Inntil nå. I dag har jeg vært på jobb som vanlig. Likevel har dagen vært strålende! Håkon har tatt meg med på resturant, og jeg har kost meg glugg ihjel med løksuppe, laks, rømmesaus og bakt potet. Jeg hadde mulighet til å bestille en god dessert også, men det var det rett og slett ikke plass til..!

Min mor har fortalt meg at at pappa ble hoppende fornøyd da jeg kom til verden. Ikke bare var han blitt pappa for andre gang, men han fikk en datter på bursdagen til selveste Mick Jagger! Rolling Stones har med andre ord blitt en naturlig del av oppveksten.

(mens vi koste oss med deilig mat, koste Else seg med vann)Nå er alt dekket for en rolig kveld og verdig avslutning på bursdagen med en film og noe attått. Denne uka jobber jeg tross alt 6 dager, så hæla i taket blir det ikke. Det adrenalinet fikk jeg ut tidligere i dag, da jeg benyttet anledningen til å shoppe litt. Og bursdagsgaven til meg selv?Ny klokke.

Ha en strålende ukestart!6 kommentarer

Siv Annette

26.jul.2010 kl.21:40

HIPP HURRA FOR FRANSEN :D

Godt å høre at dagen din var fin, håper kvelden blir like flott :)

Klokka var superlekker!

Kathy

27.jul.2010 kl.21:37

Gratulerer med dagen du! Dumt at jeg ikke var innom her i går og fikk sagt hurra på dagen din! Det virker som du hadde en fin dag. Det liker vi.. Det er deilig å bli 24år.. Mens jeg derimot har bare 10 dager igjen som 25åring!! Tiden flyr gitt! Du er flink som jobber så!

VIB3K3

28.jul.2010 kl.23:17

Gratulere så mye med dagen som har vært... Henger litt etter her... hehe... Har du det bra??

klem.

mamsen

03.aug.2010 kl.14:22

Kan bare skrive under på at det var en fantastisk dag da du kom til oss:) kjempeglad i deg.

Katrines hjerterom

08.aug.2010 kl.19:36

Beklager sen gratulasjon, men jeg vil nå allikevel gratulerer deg så masse med dagen som ar!! :) håper du hadde en kjempe fin dag, Tullefrans

AM

09.aug.2010 kl.13:01

Jeg er suuuupertreg huff huff: MEN GRATULERER MED DAGEN SOM VAR!! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

24, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits