Et sted å sette koppen

Vi vil så veldig gjerne unne oss et nytt salongbord! Aller helst skal det være massivt og tungt, og se ut som det har levd en stund. Kanskje et som dette:Problemet er at det er mange om stolbeinet, og den gylne regel om tilbud og etterspørsel rår i salongbord-bransjen. Med andre ord: et slikt bord koster flesk. Og ikke av typen man får kjøpt billig over grensa!

Bordet egentlig ikke heller være akkurat slik. Det kan godt være hvitt også! Men da bør det gjerne ha litt sjarm, og ikke være av typen høyglanset colgate-hvit ála IKEA. Jeg har hatt nok Lackbord i mitt liv til å driste meg til å like noe annet.Håkon har også ytret noen ønsker i salongborddebatten, og han kan veldig gjerne tenke seg et bord med skuff! Til fjernkontrollene, postbankenduppeditter, trådløst tastatur og alt annet som bør stues bort når det banker på døren. Det gjør faktisk saken noe mer komplisert! Nå leter vi nemlig etter et bord som er antikk eller hvit-men-ikke-for-hvit, tungt, med sjel OG skuff.

Sjel og skuff, ja. 

 Det bør også ha rette ben uten noen dikkedarer, og helst ikke være ikledd en ekstra hylle. Vi trenger tross alt ikke enda et sted å fjerne kattehår fra.


Så vi har altså litt av en jakt foran oss! Selv om jeg jobber som en helt om dagen, kommer det nok neppe til å bli fem/seks tusenlapper til overs på bord med sjel og skuff. For enkelhets skyld er vi altså også på budsjett.

Jeg lurer veldig på når det kommer på plass. Til jul, kanskje?


3 kommentarer

Cecilie

20.jul.2010 kl.23:02

Bord er ikke en lett sak altså.. jeg og min håkon var faktisk ute og kjøpte et slikt et i dag og vi hadde noen runder før vi ble enige. Lykke til med jakten :) Det går fort til jul!

Phjortis

20.jul.2010 kl.23:44

Det skal ikke være lett! Men det er ikke så lenge til jul da! ;) Tida flyr jo!

VIB3K3

21.jul.2010 kl.23:04

Flotte bord.. Likte veldig godt denna klokka på det øverste bildet... Sånn vil jeg ha...

SV: Takk for det...

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits