Jentekveld

I sted forsvant Håkon ut døra med et par ølbokser i neven. Han skulle nemlig til kompisen over gata for å spille Fifa. Det er ytterst sjelden jeg er alene på kveldstid, så da var det vel ingen tvil om at kvelden skulle brukes til total avslapning og det som måtte friste av pinneis, te og Pepsi Max. Sigrid og Else hang seg naturlig nok på, og nå som sola har gått ned, har vi trukket oss inn i stua - der alle tre venter spent på kveldens episode av Paradise Hotel Danmark.

 Hvilket liv!


Sigrid studerer utsikten, mens jeg studerer siste nummer av Rom 1-2-3 og boken Sommerrommet som jeg kjøpte på biblioteket for ti kroner.


Sammen venter vi på spirer...


Jeg fikk lyst til å male noe gult, og sette det midt på balkongen! Kanskje en liten krakk? 


Det tar på med jentekveld.

Ellers er jeg jo i fullt arbeid om dagen, og trives med det. Jeg jobber med mange morsomme mennesker, og er omgitt av fine ting jeg kan stå inne for. Det er jo vitterlig en god start!

Dessuten er det kanskje skjebnens ironi at nå som ferien er over, har jeg virkelig fått ting å se frem til innenfor et rimelig kort tidsaspekt. Tromsø og Telemark står på listen over steder som skal besøkes, og jeg gleder meg veldig til nettopp det! Det blir godt å kunne få en "årntlig" ferie (kort, som sådan), og siden jeg har et vidunder av et kamera, er jo dette turer jeg kan leve lenge på!I mellomtiden skal jeg øve og øve, og bli en riktig så trygg fotograf!


Tullefrans

3 kommentarer

BREVIIK - kommenterer tilbake!

23.jun.2010 kl.22:51

ha en fin dag :)

søtt med kommentar tilbake ;*

VIB3K3

23.jun.2010 kl.22:58

Så koselig med jentekveld da... Jeg måtte en uplanlagt tur til biri.. Er trøtt,sliten og brent i ansikte.. Ente med at jeg ligger over på barneromme til brodern... Reise rett fra Biri og til strømmen imorgen for å jobbe.. ca 2 timers tur.. Gjort det før så det går så bra atte.. Men kjenner at jeg gleder meg til helga,for den skal nytes... Har du laget flere ugler?? Hvor mye skal du ha for å lage en??

Klem...

Siv Annette

24.jun.2010 kl.16:47

For noen flotte jenter å ha jentekveld med :)

Godt å høre at du trives med jobben, det er jo så utrolig viktig :)

Og uglene dine blir bare finere og finere! Jeg gleder meg på bilder fra foto-frans :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits