Ferieslutt

Mine snille, morsomme og gavmilde foreldre har foræret meg med noe som vil gjøre denne bloggen til en skikkelig blogg.Det er til å hoppe i taket av! Og det har jeg også gjort. Jeg fryder meg over hvor fantastiske bilder man kan få ut av denne, og hvor fine Håkon, Else og Sigrid er på skjermen. Ellers har det vært en rimelig innholdsrik ukeslutt der jeg har løpt til jeg nesten gikk i bakken kun fordi 100 kilo svensk personlig trener sto ved min side, for så å reise til Sverige for å kjøpe vin og sjokolade. Jeg liker balanse i livet!Jeg har også vært så heldig at jeg har fått servert grillet laks på balkongen, mens jeg har viftet med tærne i sola og pådratt meg t-skjorteskille.

Stavanger Flint-asjettene fant jeg forresten på loppemarked for ikke lenge siden. Fem kroner skulle damen ha. For to stykker! På det samme loppemarkedet fant jeg et enkelt trehvitt vinstativ som har fått seg en overhaling med lett dekkende hvitt. I samme slengen fikk vår gamle komodebenk i furu seg en makeover med utskiftning av knotter og det hele. Våre gjester vil kunne glede seg over dette!


Sannelig passet ikke Ulla inn etter reorganiseringen.

Jeg er ordentlig glad for at solen tittet frem i dag, da jeg anser denne dagen som min siste feriedag. Jeg har nemlig fått meg jobb! Kryss i taket og hurra for Frans. I morgen tidlig retter jeg snuten mot min nye arbeidsplass på Alnabru. Stillingsprosenten var dessverre ikke like høy som jeg hadde ønsket, men jobben virker trivelig, og jeg gleder meg til å sette i gang.Tullefrans - arbeidersken

8 kommentarer

mamsen

20.jun.2010 kl.22:13

Ja da er det bare å bruke kameraet, og det ser ut som du er skikkelig igang..Gleder oss til å følge deg i "knipsingen" og alle de flotte historiene dine.

Phjortis

20.jun.2010 kl.22:34

Ah, life is good! Det er den følelsen jeg sitter igjen med etter innlegget! :D

Tullefrans

20.jun.2010 kl.22:56

Phjortis! Jeg kommer meg ikke inn på bloggen din lenger. Snodige greier!

Og, ja, life IS good :D

Tonje

21.jun.2010 kl.06:35

Grattis med kamera =) Og lykke til i ny jobb =) Ha ein fin dag =)

Henriette

21.jun.2010 kl.11:18

Wow, heldiggris! :) Kommoden blei superfin!

Kathy

21.jun.2010 kl.20:36

Gratulerer med ny jobb!! Hurra for det.. jeg skåler med vannglasset mitt for deg:)

Cecilie

22.jun.2010 kl.21:58

Wohooo! Gratulerer med finfint kamera og ny jobb :) Så mange fine bilder du har tatt!!

Siv Annette

24.jun.2010 kl.16:50

Ahh, jeg kjenner igjen gleden :) Det er når man først får et speilreflekskamera at man legger merke til hvor dårlige bilder "vanlige" kameraer tar;) Haha, en fantastisk balanse, en jeg også praktiserer ;)

Hipp Hurra for arbeideren Frans :D

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits