Uhu-Ulla

Jeg har laget min første ugle. Med unntak av den lille bananen jeg sydde for hånd en gang naturligvis. Ulla ble til i løpet av tre timer i går kveld, mens Håkon og en kamerat brukte tilsvarende tid benket foran TV-en med hver sin Playstationkontroll. Selv om undertråden gikk tom etter en halv vinge (og jeg måtte vikle den opp manuelt), kattene var oppmerksomhetssyke og en Frans som bannet litt for mye, ble det da noe gjenkjennelig ut av det hele. Hils på Ulla!Ulla er litt klumpete, da vatten hun ble fylt med nektet å legge seg pent. Dessuten lider hun av vaklende søm og store pupiller. På tross av dette (eller kanskje på grunn av. Man er da ikke perfekt) har hun glidd rett inn i familien på kort tid.I dag har det vært nok en stille dag på treningssenteret, og jeg føler for å sette meg ut og nyte ettermiddagssola med god samvittighet. Det er også stor sjanse for at jeg tar meg en is! Dersom Ulla spør pent, kan hun få en også. Hvem kan tross alt motså disse øynene?
Tullefrans

13 kommentarer

VIB3K3

15.jun.2010 kl.17:26

Så flink du er... Ulla ble jo kjempe fin.Så ønsker jeg meg å,digger ugler...

Kos deg i sola med ulla og alle dyra (kattene).... Her er det snart middagstid også bærer det på nattvakt om noen timer......

Klem.....

Anette

15.jun.2010 kl.18:13

Jeg syns Ulla ser usedvanlig sjarmerende ut jeg!! Og som du sier, hvem kan vel motstå de øynene?? hihihi

Kathy

15.jun.2010 kl.18:25

Du er flink!!! Jeg blir helt inspirert!!

Siv Annette

15.jun.2010 kl.19:00

Tusen takk for den fine kommentaren, den varma veldig i dag :) Og for ei fin ugle, og for en fin Frans :) Det er sjelden vi får se bilder av deg, men dette synes jeg at du skal fortsette med, for du er fin :) (både inni og utenpå)

En kjempekos til deg ;*

mamsen

15.jun.2010 kl.22:30

Kjempefin ugle. jeg ønsker meg også sånn....også lappeteppe da:)

AM

16.jun.2010 kl.09:12

Det ble da ei fin førsteugle! Og så flink du er til å trene, deilig å kunne benytte treningssenteret når det er stille og få mennesker. Håper du koser deg masse i sola :)

Tonje

16.jun.2010 kl.09:52

Finaste ugla :)

Trollemor

16.jun.2010 kl.12:34

Hei, så gøy! Skulle sjekke bloggen din etter kommentar på ugleinnlegget mitt. Ser ut til at det er blitt pop med ugle ja, og så er det jo egentlig så enkelt og greit å sy dem:) Den var kjempefin!!

Trollemor

16.jun.2010 kl.12:40

Hei, så gøy! Skulle sjekke bloggen din etter kommentar på ugleinnlegget mitt. Ser ut til at det er blitt pop med ugle ja, og så er det jo egentlig så enkelt og greit å sy dem:) Den var kjempefin!!

Barbro

17.jun.2010 kl.15:50

Hi,hi, herlig innlegg! Kjempeskjønn ugle du har laget!

Og jeg stiller selvfølgelig som bursdagskoordinator:-)

Klem

Katrines hjerterom

18.jun.2010 kl.23:01

Hihi, Ulla er kanskje den søteste ugla jeg har sett! hurra for ujevn vatt, store pupiller og andre skavanker. Sjarm kalles det :)

Kaspara

19.jun.2010 kl.11:57

Heisan Tullefrans

Mine vatteppe-antenner her herved utlånt til deg i en måned framover!

Så flott Ulla-ugle du har kreert!

Den ser ganske stor ut når man ser den ved siden av en søt Tullefrans.

Ha en flott lørdag!

Klem fra Kaspara

Henriette

20.jun.2010 kl.20:37

Søte Ulla :) :) og enda søtare Tullefrans :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits