Ik houd van Nederland

Det er kanskje en klisjé, men dagene går egentlig såpass fort at jeg ikke tar meg tid til å skrive om dem i etterkant. Og det på tross av at jeg egentlig gjør veldig lite! Er ikke det rart?

Jeg er i alle fall en flittig jobbsøkerinne om dagen, og har nettopp kommet hjem fra et trivelig intervju på Alnabru. Jeg krysser fingrer og tær for at den rette jobben blir min om ikke lenge, da det virkelig er en tålmodighetsprøve å gå arbeidsløs. På den andre siden kan jeg trene når jeg vil - noe som fører til at jeg kan trene på tidspunkter få andre har muligheten til.Det var faktisk ikke en sjel i garderoben verken torsdag eller fredag, og jeg brukte særdeles lang tid på hårføningen. Jeg skvatt imidlertid en smule, da noen åpnet opp døren og ropte med dundrende mannestemme: Eeeeer det noen naaaaakne daaaaamer heeeer? På et halvt sekund analyserte jeg situasjonen for meg selv, og tenkte over følgende (kun iført håndkle) Dersom jeg svarer JAA kan dette om mulig virke som en invitasjon, da jeg ikke visste hva for en raring som sto utenfor og brølte. På den andre siden ville det bli feil å si nei, da jeg tross alt nesten var naken, og mannen kunne jo ha ærlige hensikter. Jeg er glad valget falt på førstnevnte, slik at mannen (som skulle skifte viftefilter) måtte vente.

Spennende, ikke sant?

Ellers har jeg blitt gjenforent med smoothiemaskinen min, etter at den ble neglisjert i flyttelasset. Det fører naturlig nok til ekstra trivelige morgenstunder.Favoritten består av banan, honningmelon, kiwi, frokostjuice og frosne blåbær.


Man kan se at denne er bra for deg.
 
Man kommer heller ikke utenom...


VMDet er ikke til å stikke under stol at VM vil bli talk of the month på de fleste arenaer, og her i heimen har vi fått hengt opp fullstendig oversikt, slik at Håkon kan notere, gjette, vedde og planlegge kveldene fremover. Jeg innrømmer vel også at jeg synes det er fascinerende selv. Jeg er kanskje litt spesiell som mener at norsk fotball er det morsomte jeg kan se på, og at jeg savner Eliteserien allerede. Likevel blir det litt mer schwung over kvelden når man plukker seg ut noen favoritter!

Mine er:
1. Nederland
 2. Spania      
 3. Danmark   
 4. Tyskland   

Det er nemlig lov til å holde med flere lag i VM. Jeg gleder meg også til å se hva Nord-Korea har å by på i internasjonal sammenheng. Det kan rett og slett bli spennende å følge med på hvordan Kim Jong-il vil reagere på et tap..! Vil han forby alt ballspill, mon tro?

Men først og fremst:

Ik houd van Nederland!


Tullefrans


3 kommentarer

Cecilie

14.jun.2010 kl.21:48

Hehe nå lo jeg godt! Det er ikke ofte man kan rope det når man er ute i jobb ;) hihi... VM ja.. skulle ønske jeg delte den interessen for jeg har på følelsen av at denne måneden med så mange kamper kan bli lang, lyden av alle trompetene gjør det ikke noe bedre.. men men det er ikke så ille.. sikkert ;P hihi..

Lykke til med jobbsøkingen, håper drømmejobben blir din i nærmeste fremtid! I mellomtiden må du kose deg med å kunne trene på rolige tider :)

Kathy

14.jun.2010 kl.22:26

Nå så jeg får meg at du ble stående med en hårføner i hånda og se skikkelig betenkt ut!

Morsomt!

Det hele kunne blitt kleint hvis du hadde ropt nei..

Heia fotball og sommer ?

vibeke

15.jun.2010 kl.00:05

Haha..Syns jeg ser hele greia....

Sv: Tusen takk,vi hadde det trivelig og muffinsene var gode...

Klem..

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits