Hvor er jeg, egentlig?

Etter at vi kjøpte oss leilighet og flyttet fra den lille furuhulen, har vi virkelig hatt alle muligheter foran oss. Etter at det grunnleggende var gjort, og vi fikk gyve løs på interiøret har det tredd frem en stue som viser hvem vi er. For vi har virkelig innredet sammen - i motsetning til alle historiene man får høre om dekorerende koner og tause menn. Det er kanskje en overdrivelse å påstå at Håkon er den ivrigste i kjøp av puter og kubbelys, men slike ting som sofa, bord, stoler, hyller, bilder, lamper og klorestativ har vi valgt sammen.

Det eneste jeg har måttet trumfe gjennom på tross av stor misnøye, er en lysende globus på hedersplass. Håkon bestemte på sin side hvor høytalerene skulle stå. That will be about square. Etter at vi har innredet til den store gullmedaljen, er det moro å kunne se hvilken stil vi egentlig har falt innenfor. Jeg har egentlig trodd at jeg var en fransk romantiker, men har fått et helt nytt syn på saken i senere tid. Jeg tror faktisk jeg ikke er noe ringere enn en blond og blåøyd skandinaver. Uten at det har vært noen store baktanker, har vi landet på fargene hvit, grå, beige og lyseblå. Plantene våre er hvite og grønne, og vi holder det i bunn og grunn rimelig enkelt. For ikke å snakke om klassisk og landlig som BoligPluss kaller det.


Hentet fra BoligPluss.

Det som er så supert med å finne sin egen stil, er å kunne vite hva man skal se etter, rent utenom det som behager øyet. Farger, teksturer og materialer jeg ikke ville tenkt noe særlig over tidligere, sikler jeg etter nå!


Inspirasjon...

Så nå vil jeg lage et nytt lappeteppe! Et som virkelig passer perfekt inn i stua. Jeg har sett meg ut en rekke godbiter på stoff og stil som jeg ønsker å snuse nærmere på neste gang jeg avlegger Drammen et besøk. Og kjenner jeg meg selv rett (som hun som liker den nordiske stilen), så blir ikke det så lenge til.Det tror jeg kan bli fint! Nå gjenstår det bare å finne ut hvilken stil vi egentlig har når det kommer til soverom og kjøkken. Der er det nemlig noe helt annet som råder. Man er da tross alt allsidig.


Tullefrans

6 kommentarer

Kristine

09.jun.2010 kl.08:25

Hei :-)

er skikkelig morsomt å se sin egen stil bli til underveis ja!

tapetfjernemaskinen anbefaler jeg ikke...den fungerte i alle fall ikke hos oss. så nå er den pakken fint inn i esken sin igjen, i håp om å få pengene tilbake ;-)

VIB3K3

09.jun.2010 kl.11:39

Jeg skifter stil hele tiden jeg,tror jeg aldri finner noe jeg blir helt fornøyd med.. Derfor har jeg en lett blanding... hehe...

Takk,Tjukken er en kose pus.. hehe...

Klem..

Kathy

09.jun.2010 kl.17:55

ojojoj.. du altså! Tror nesten du har blitt bitt av lappe-basillen, og det er fantastisk. Det nye teppe kommer til å bli heelt supert!

vibeke

10.jun.2010 kl.13:01

sv: Tusen takk for det.. I helgen skal det feires.. Nå er det kveldsvakt snart...

klem..

Tonje

11.jun.2010 kl.06:21

Jammen ikkje lett å fullføre ein stil i heile huset , trur eg kjem til å slite med det når den tid kjem. Trur det blir veldig fint eg =) Lykke til, og ha ei riktig så fin og solrik helg =)

Phjortis

11.jun.2010 kl.19:32

Takk for det! Jeg vet ikke helt med designet, men det får være som det er litt nå. Du skjønte at lappeteppe-setningen i bloggen min var til deg, ikkesant? :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits