Det var en gang ei hylle

 For en stund tilbake, skjedde det noe særdeles actionfylt på kjøkkenet. Jeg snakker om DENNE episoden. Den gangen ble skylden tillagt smuldrende gipsvegger, tunge jerngryter og overmot. Nå er det litt verre. Det er rett og slett ingen å skylde på.Jeg skvatt i alle fall godt da det dundret bak hodet, og John Travolta og Samuel L. Jackson fløy veggimellom! Heldigvis var det ikke hylla med rotteburet som deiset i bakken, så det har blitt flyttet på den naturlige måten. Til Sigrids og Elses store glede, naturligvis. De har nå startet vaktordning for å sørge for at alle Mathildes bevegelser registreres og loggføres.

Betryggende...

I dag skal vi forhåpentligvis dra på baderomsshopping, dersom Håkons hode tillater ham det. Han har tross alt jobbet hver eneste dag den foregående uka. Badet og balkongen er faktisk de eneste rommene vi ikke har rørt ennå, og det er ikke på grunn av at det er så slående vakkurat akkurat som det er. Snarere tvert imot! Vi har et håp om å kunne pusse opp badet fra bunnen av om et års tid, men i mellomtiden får det holde med noen fjonge tannglass - for å si det noe forenklet.

Jeg lar meg i alle fall inspirere av disse nydelige baderommene:Jeg liker så godt innslag av naturlige elementer på badet! Brunt, svart, grått og beige. Sand, stein og tre. Vi har jo ikke allverdens med plass, så vi må prøve å utnytte det vi måtte ha tilgjengelig. Jeg leker litt med tanken på et "litt for stort" speil, for å gjøre rommet større på den måten.

Jeg håper Håkon orker, for jeg vil ut og fornye badet!


Tullefrans

Én kommentar

mamsen

01.jun.2010 kl.08:17

Det var den hylla...den hang da så fint på veggen søndag:) men det er hyggelig for Else og Sigrid og "kanskje" mindre hyggelig for frøkenen i buret...men hun blir jo passa på da.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits