En god dag

Krever en god frokost! På min meny sto omelett laget av fire egg, fire skjeer skummet melk, persille, paprika, salt, pepper og mager gulost. Jeg snur ikke omeletten, men lar den heller putre og kose seg på middels varme under lokk mens jeg gjør noe helt annet. Tar fine bilder, for eksempel.

Den fotogene.

Den morsomme.

Når følelsen er god, og kattene sirkler på kjøkkenet på grunn av god lukt, er det på tide å innta dagens viktigste måltid.


Den perfekte.

Forhåpentligvis ligger alt til rette for en god dag! I dag er tross alt dagen da bachelorgrad skal feires i stor stil med hvitvin og pizza! Tre redaksjoner bestående av totalt 18  skribenter skal treffes klokken 18 i kveld, for å gjøre Blindern og Oslo by til et mer tabloid sted å være. Det kan jo bli moro! Dessuten har jeg nye sko.


Tullefrans

3 kommentarer

VIB3K3

28.mai.2010 kl.10:47

Hehe... Du er så nuppin..Gratulerer med nye sko og det som skal skje idag..

SV: Premie venter den som er nærmest riktig på gjettingen av hvor mange magneter dere tror jeg har.. Hoho...spennende.. Og enig med du,fylukter i kjøleskape er ikke bra!!

Klem..

Henriette

28.mai.2010 kl.11:36

Så god frokost! Ha en finfin dag, og feir uten måte! ;) hihi

Cecilie

30.mai.2010 kl.21:24

Frokosten så herlig ut.. den minte meg på at i morgen skal jeg kjøpe persille for det er så godt! Håper festligheten med de nye skoene ble bra :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits