Hjemmeværende gjærbakst

Som arbeidsledig er det kanskje begrenset hvor lange dagene er blitt før man har gjort det som gjøres kan. Jeg pynter på, omformulerer og registrerer CV-en min der det trengs, og føler jeg har ganske så stålkontroll over hvilke stillinger som ligger ute i dette øyeblikk. For å slippe å måtte gå på veggen, har jeg de siste dagene flyttet mye rundt på ting. Hovedsaklig er det snakk om småtterier som telys og fjernkontroller, men jeg har også sett meg nødt til å flytte på en kommode. 

Når alt er flyttet på en slik måte at jeg er fornøyd for denne gang, må man ta seg til andre ting. Derfor vandret jeg i dag bort på Lørenskog bibliotek, og leide meg hele to bøker; henholdsvis Hva tenker katten min? og Kjøkkenhagen. Pensumlesingens dager er tydelig forbi!


Hvilket liv!

På turen fant jeg også ut at det begynner å bli direkte sommerlig i nærområdet. På tross av forkjølelsestett nese kunne jeg kjenne duften av tulipaner på mange meters avstand. Så rart er det vel heller ikke, da det regelrett renner over av dem utenfor kulturhuset.
Når sommeren setter inn for fullt gleder jeg meg til å kunne være turist på eget hjemsted, da jeg ikke kan skryte av å være spesielt godt kjent her ennå.

Håkon har jobbet lange dager i det siste, noe som blir en litt grell kontrast til min danking. Derfor synes jeg det er fullstendig på sin plass med ytterligere gjærbakst! I og med at jeg har hvetemel, sammalt mel, skummet melk, margarin, salt og gjær for hånden, ble det raskt skapt grove rundtsykker.Flaks var det at jeg også hadde egg til pensling, samt solsikkekjerner som gjorde seg så godt på toppen!


Kveldsmaten er servert.

Man vil jo tross av være godt for noe, selv om jeg for tiden verken kan titulere meg som student eller arbeider. Nå skal jeg sette meg godt til rette, og lese om hvordan jeg kan dyrke mine egne urter i kjøkkenhageboka. Er det husmorskolen jeg egentlig skulle gått på, mon tro?


Tullefrans

5 kommentarer

AM

26.mai.2010 kl.22:12

Nyyt tida med fri, det fortjener du nå! Leiligheten deres har blitt superfin forresten, dere har vært flinke :) Håper du får noen solfylte og varme dager du kan nyte, og at du lærer et og annet om katten. Sikkert en spennende bok for katteeiere, du får komme med noen gode tips du plukker opp ;)

VIB3K3

26.mai.2010 kl.22:56

Også ble jeg ikke bedt på kveldsmat,jeg som har vært på kveldsvakt... Jobber på en bolig for funksjonshemmede rett oppafor sentre på strømmen... Joho....Flotte bilder,elsker tulipaner så de var super flotte... Og den boken skulle jeg ha lest også! Kanskje ønske meg den i bursdagsgave?!

Klem

Henriette

27.mai.2010 kl.07:47

mm :) gjærbakst e min favoritt.. Skjønna at dagane kan bli lange, men godt du har kreativitet til å finne på ting ;) No har eg ei veke ferie, så eg skal nyyyyte å ikkje ha nåke å gjere på. Tippa veka går superfort :)

Kårni

27.mai.2010 kl.14:58

Sommer hvert øyeblikk nå :D<3

God bedring btw!

Phjortis

28.mai.2010 kl.01:12

Peneste blomstene!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits