Velkommen inn i vår stue!

Da vi flyttet hit til Lørenskog, var stua gul, gulvet var dårlig lagt med sprekker mellom hvert bord, tak- og gulvlister var kun tilstede i halve rommet, gardinopphenget hang på halv stang (bokstavelig talt) og dørene var tilklistret av sprukkent speil.

 Før:

Vi var i tillegg såpass "heldige" at vi fikk med to slike lysekroner.


Stua er liten, men jeg har vel aldri likevel følt meg så hjemme noe annet sted enn her. 

Velkommen inn til vårt samlingsrom!

Etter:


Så her koser vi oss! Jeg må vel også skryte av fin, flat TV, prosjektor og nedtrekkbart lerret, men særlig fotogent er det vel neppe. Ellers er det bare småplukk som gjenstår i dette rommet. Noen ledninger skal få seg diskrét kabelskinne og dørstokkene skal få seg et strøk med lakk. Akkurat når denne lakkeringen skal foregå er ikke så sikkert, da den må tørke i påfølgende 24 timer. Jeg har vanskelig for å tro at Else og Sigrid kan løfte potene høyt over dem bare fordi jeg ber dem om det. Så vi får se!

Vil noen komme på kaffe, kanskje? :)


Tullefrans

3 kommentarer

VIB3K3

25.mai.2010 kl.14:15

Så koselige dere har det... Ja,takk jeg kommer..(drikker ikke kaffe,men tar gjerne et glass med kaldt vann;op) Kommer innom etter en dagvakt endag jeg da,jobber jo på stømmen så;op hehehehehe.......

Klem...

Kathy

27.mai.2010 kl.18:16

Hurra for hardtarbeidene dere! Kjenner den deilige følelsen av å legge seg på sofaen og tenke: Alt dette er faktisk helt MITT (ja, okey da.. vårt :P )

Katrine

31.mai.2010 kl.13:46

Så fint! :) kan tenke meg det er en lettelse å være ferdig? Kult pulp bilde :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits