Grill og vær glad

Det er lite som er mer sommer for meg enn grillmat. Gjerne kombinert med sandstrender, solnedgang og øl (berusende ord, sa brura). Dersom sandstrand erstattes med innglasset balkong, og solnedgang byttes ut med levende lys - kan det godt beskrive lørdagskvelden i Lørenskog. På gjestelista sto Anti og R. De skal jammen meg inviteres flere ganger også, da de hadde med seg et Créme Brûlée-sett til oss som en veltreffende innflytningsgave.

Håkon og jeg bydde opp til en helaften, og da er det viktig at maten er akkurat som den skal være. 


Kjøtt-, kylling- og grønnsaksspyd gjorde seg klare for grillen, mens tomatbrødene vokste seg store i komfyren.


Pastasalat, aioli, oliven, grillsalat... Sulten?

Den elektriske grillen vi unnet oss for ikke lenge siden gjør virkelig jobben sin! Kjapp er den også, så det var bare å spise på så lenge maten kom på løpende bånd. Håkon er tross alt en ganske så god grillmester!

Utover kvelden bød Playstation 3 på fest og moro, både med Buzz og Singstar. Ikke for å skryte, men jeg vant samtlige Buzzrunder. OK, det er lov til å skryte. Spesielt siden Singstar virkelig ikke er helt min greie. Håkon er imidlertid helt vill, og Opus X´s Loving you, girl vil vel aldri bli den samme igjen.


Naboene fikk seg vel også en støkk da denne karen dro frem feledyret sitt.

Det ble faktisk sent. Søvnen kom med soloppgangen, og da er det lov til å skryte enda litt mer av at gjestene ble servert nybakte, grove rundstykker til frokost dagen derpå. Jeg måtte sitte på en stol da jeg trillet bollene, men resultatet ble upåklagelig. Sakte, men sikkert trer husfrue Frans frem, og det trives jeg godt med, må vite.

Det er også utrolig hyggelig å kunne slå til på kjøkkenet en gang i blant, når det kommer så masse tilbake til meg!Vi snakker tross alt grillet laks på grønsaksseng.


Den grillen må nok være årets beste innvestering. Med unntak av leilighet å spise grillmat i, naturligvis.


Tullefrans

2 kommentarer

Henriette

24.mai.2010 kl.20:07

Oh my, det såg vannvittig godt ut. Enig i at grillmat er fantastisk..trur eg kunne grilla kvar dag eg! :) Tomatbrødet såg sååå godt ut òg.. No vart eg svolten ;) hehe

mamsen

25.mai.2010 kl.13:34

Da venter vi bare på invitasjon til grillaften..

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits