Flaks!At jeg ikke har plantet ut blomster og urter ennå, for da hadde de neppet snakket til meg noen sinne igjen. Jeg våknet i dag tidlig av at det snødde inn på soverommet selv om vinduet bare såvidt sto på gløtt. Noe som veide betraktelig opp for iglofølelsen var at Else satt på puta mi og malte. Det tok ikke lange stunden før frøknene fant ut hvordan soveromsdøra skulle åpnes, og Sigrid ligger i skivende stund i klesskapet og koser seg. De er nok temmelig begeistret for å være innekatter når våren viser seg fra denne siden!Ellers kom jeg over en lapp nede i trappeoppgangen da jeg skulle skulle på posten for å poste en jobbsøknad (kryss i taket), og den proklamerte fargerikt og flott at ; på torsdag er det bare å brette opp ermene og klistre på seg smilet, for da er det nemlig tid for DUGNAD! Det første som slo meg var at dette er en ypperlig anledning for å bake. 


Men hva i alle dager skal jeg bake? Jeg vil bake noe som sier at nei-dette-var-jo-ingenting-jeg-har-bare-skrapa-sammen-noe-fantastisk-godt-på-slump - aktig, og ikke noe -jeg-prøver-så-innmari-godt-å-bli-akseptert-som-nabo - ish.

Kanelboller, kanskje? Eller horn? Sjokoladekake er det sikkert noen eldre naboer som har eneretten på, så jeg vil ikke tråkke på noen tær.

Dillemma! Hva ville du satt pris på å få servert fra det trivelige, unge paret i tredje?


Tullefrans

8 kommentarer

Siv Annette

04.mai.2010 kl.16:20

I skrivende øyeblikk faller det ned store snøflak over Trondheim også, er det mulig?! Hvor er våren? :( De to kattene dine er jo så skjønne, ååh, jeg vil skaffe en kompis til Chiquita så hun også kan få ha en lekekompis:)

Hmm...Sjokoladekake er det helt sikkert noen av den eldre garden som steller i stand ja, men kanelsnurrer er et godt forslag:) Da blir de nok imponerte, når de ser at du lager det selv istedenfor å gjøre det enkleste; å gå i butikken å handle kanelsnurrer på pose!;) Og skoleboller er jo absolutt en slager :)

Cecilie

04.mai.2010 kl.17:39

Jeg stemmer for kanelsnurrer eller skolebrød ;) Det er sånn som alle liker! Jeg har såå lyst på pusekatt altså.. koser med nabo`n sin hver gang muligheten byr seg... På den ene leiligheten vi har sett på er det kattedør i døra på balkongen, kanskje det er et tegn? :D

AM

04.mai.2010 kl.19:44

Det første jeg tenkte på var kanelsnurrer! Det er muligens fordi jeg sitter og har skikkelig craving på søt gjærbakst akkurat nå... men jeg gidder ikke bake akkurat nå, hehe. Heldigvis la ikke snøen seg her i Oslo, men hadde det vært tilfelle ville det vært skikkelig vinter. Midt i Oslo liksom.

Søøøte katter :) Som regel mest til glede, men noen ganger blir matmor her litt irritert.. i dag fant jeg f.eks. ei stålampe så lang den var utover golvet. Lurer på hva som har skjedd her i dag mens vi var på jobb egentlig.

VIB3K3

04.mai.2010 kl.20:14

Huff å huff... Jeg er fortsatt hjemme på Biri åt a mamma og her har sola skint og ikke noe tegn til snø.. men det er kaldt i luften.... Så nå gleder jeg meg ikke til å dra nedover igjen viss det er snø der... huff og huff...

sv:takk for kommentaren igår..kjempe koselig at du er innom meg... Har vært i fjøse idag også..koser meg med lille Bæ...

Henriette

05.mai.2010 kl.15:22

Muffins? Godt, enkelt og lett å lage mange :) God dugnad :D

Siv Annette

05.mai.2010 kl.21:55

Haha, søta, pokker faktisk ;)

Men tusen takk skal du ha ;)

Anette

05.mai.2010 kl.22:56

Jeg stemmer for muffins! Gulrotmuffins faktisk! Veldig enkelt å lykkes med og litt småeksotisk for den eldre garde har jeg inntrykk av. Sist jeg serverte det ville i alle fall alle ha oppskriften :)

Lykke til :)

Eva

05.mai.2010 kl.23:16

Brownies! Brownies er enkelt og greit å lage, også er det ungdommelig og fantastisk godt! Eller muffins. Det er også godt =)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits