Pasta med pepperskinke

Omtrent like høyt oppe på min liste over bra matsaker som skoleboka Fra boller til burritos, ligger Matprat. Selv om jeg ikke trodde helt på dem da de fortalte meg at denne retten var sunn, så lettet det i alle fall litt på samvittigheten.Fullkornsspaghetti med rødløk, (i mitt tilfelle) kinakål, lime og pepperskinke ble rett og slett ikke feil. Jeg er, dessverre, fryktelig glad i alt som faller innenfor pasta-kategorien, så variasjon er ikke å forakte!Hadde jeg hatt det i kjøleskapet, hadde denne retten fått en god dose parmesanost på toppen. Det hadde virkelig satt prikken over i-en!

Oppskriften finnes HER.

Jeg kan også tenke meg å starte opp min egen lille balkonghage der jeg dyrker krydder og knask, så litt nyklippet oregano hadde sikkert også gjort seg. Tiden vil vise!
Tullefrans

3 kommentarer

Siv Annette

03.mai.2010 kl.21:10

Da kan vi starte vår egen nybegynner-i-symaskin-klubb ;)

Jeg husker nada, så det blir spennende å sette i gang igjen ;)

Det så ut som en god middag :) Uheldigvis er ikke pasta innkludert i et lavkarbo-liv, men vi skeier ut ca. hver 10ende dag for å fylle på litt karbohydrater til muskler, så da blir det nok en pastamiddag etterhvert også ;)

Urtehage vil jeg også ha, gleder meg til det er min tur til å eie noe :D

Når får vi se bilder forresten?;D Av leiligheten i helhet?:)

Phjortis

03.mai.2010 kl.22:16

Det ser jo riktig så godt ut! Chef Frans!

VIB3K3

03.mai.2010 kl.22:20

så flink du er og takk for tipse... dette skal prøves....

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits