Fire dager!

Livets liste over ting som skal gjøres er som regel ganske lang, men tidvis kan pustepausene virke kortere enn andre ganger! Det er vel ikke å overdive når jeg sier at jeg tror jeg befinner meg i en slik periode. Hele to eksamener er blitt levert i løpet av de foregående dagene, og jeg føler at jeg nesten renner over av kunnskap om feministisk vitenskapsteori. For å være helt ærlig så søker jeg meg nok ikke inn i en stilling som feministisk vitenskapsteoretiker med det første.


Jeg vil imidlertid ikke fornærme noen som kan smykke seg med denne tittelen. Den er tross alt fjong.

Uten å overdrive så tror jeg også vi har kastet nærmere 30 store, svarte søppelsekker mer ræl, pakket bort saker og ting som er loppemarkedverdig, bært et helt hav av hvitevarer opp tre etasjer, drukket oss fulle på fire øl fordi vi var altfor slitne etter bæringa, malt litt, slipt litt, lakkert litt og pyntet litt.

Grunnen til at jeg ikke viser frem bilder av leilighetsprosjektet vårt akkurat nå, er vel fordi vi lever i et salig kaos. Det er tross alt ikke bare-bare å flytte fra 115 til 67 kvadratmeter. 

På tross av alt dette så har jeg det så utrolig bra! Jeg vet at det kommer til å bli superduperfantastisk fint her!

En ganske så stor grunn til at dette vil bli et hjem å trives optimalt i, er at jeg og H har bestemt oss for å adoptere noen som trenger et varig og godt hjem, nærmere bestemt to jenter. Jentene har fire bein hver og stor sans for seifilét.


Det er med stor glede jeg introduserer:Else og Sigrid!

Vi skal hente romkameratene våre på lørdag, altså om intet mindre enn fire dager! Else (som er svart og hvit) og Sigrid har hatt en ganske tøff start på livet, men ble plukket opp av mennesker som brydde seg. De er henholdsvis fire og fem år gamle, og vi skal gjøre alt i vår makt for å gi disse jentene et godt hjem. 


Jeg gleder meg som et barn, og jeg har katter i bakhodet når jeg ordner i stand leiligheten om dagen. 

Nå gjenstår det bare å lage vårt ultimate dørskilt;

HER BOR
Frans & H
Else & Sigrid

Det vil ta seg godt ut!


Tullefrans

7 kommentarer

thinktank

28.apr.2010 kl.07:23

Gratulerer som mor for Else og Sigrid! Tipper de vil få et fantastisk hjem hos dere, gode, flotte folk. Og tenk at du nærmer deg mållinjen i eksamenskjøret. Kan tenke meg det blir bedre enn best når den krysses og Frans kan slenge seg på sofaen i sin nye, freshe leilighet med verdens beste samvittighet. Da kan du la all feministisk teori renne rett ut igjen;) Eller kanskje det kan være gret å la noe sitte igjen?

Ønsker deg all mulig lykke til videre med lesingen! Du er flink!

Klem, klem

AM

28.apr.2010 kl.09:12

Så flott at dere adopterer Else og Sigrid! De kommer til å få et godt hjem hos dere, det er jeg sikker på! :) Else ligner forresten veldig på Pysen vår :) Kanskje de er femmenninger? ;)

Lykke til med eksamensinnspurten, kan ikke si at jeg misunner deg den akkurat.. men følelsen når du blir ferdig kommer til å bli enorm!

Klem AM:)

Henriette

28.apr.2010 kl.15:14

Så herlige pusejenter! Og så fantastiske navn da! :) Når eg flytta i egen leilighet håpa eg å få hjelpt en pus i nød eg òg, eg blir glad når eg hører at andre tenker samme tanken. Lykke til vidare i eksamensperioden, det skal bli godt å bli ferdig :)

annikken

28.apr.2010 kl.21:57

Næmen, så nydelige!! Gratulerer. Og så fine navn!!

Lykke til med videre lesing. Snart sommer nå!! Jeg har tusen prosjekter i leiligheten som jeg skal sette igang med når jeg har levert. Det gjelder sikkert deg og:)

Cecilie

29.apr.2010 kl.20:35

Såå koselig tullefrans :) Det blir fint det, to puser og ny leilighet! skjønner godt at du gleder deg...jippi!

Kathy

29.apr.2010 kl.22:33

Å å å Å DU er jammen heldig! Jeg vil så gjerne ha en kattepus men det er så upraktisk i en leilighet uten mulighet til å slippe ut i et trafikkfritt miljø! Sukk! Bare vent til neste flytting. Da skal det nok flytte inn en pus hos oss også.. jeg har til og med navnet klart.. ;)

mamsen

15.mai.2010 kl.11:04

Velkommen til familien, Else og Sigrid.. Nydelig er dere:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits