Deilige Danmark

Fem dager i Danmark bød på mye sol, årets første fregner, et fantastisk opphold på zoo, bowlingtragedier, øl, fest, feiring og rødvinsmarinert oksemørbrad. For ikke å snakke om at H kan føye til enda et år på erfaringslista. Hurra for ham!


Brosteinsgater i allsidige Aalborg


Skyfri himmel i herlige HirtshalsFem netter i en inteiørdrøm - til en billig penge!


Aalborg Zoo - en fantastisk opplevelse som krever sitt eget innlegg


Spesielt godt var det å kunne reise straka vegen til Danmark med en gang eksamen var levert. Jeg tror faktisk at det ikke gikk så verst, heller (bank i bordet). Flaks skal man ha!

Jeg fikk dessverre ikke shoppet like mye som først ønskelig, da den planlagte lørdagsshoppingen ble lagt litt på is etter fredagens utskeielser. Scenario: Frans, H, Anti og R hopper inn i en taxi klokken 04:30 natt til lørdag, og forteller til sjåføren at han må kjøre fort. Det er ikke sånn at vakta på Burger King skal ta fra oss videokameraet vårt, vi vil bare fort hjem. Så kjør fort, er du snill!

Ingen forklaring er nødvendig. Moro var det uansett!Selv om fuglekasseshoppingen ikke ble noe av, har vi i det minste fylt opp kjøleskapet vårt med all slags godsaker, blant annet røde pølser, dansk sjokolade og pålegg i alle varianter, og for ikke å snakke om disse:Nå når ferien er forbi er det ingen grunn til å ligge på latsiden. Skolen tar nok en gang et godt grep rundt fritida mi, vi må flytte alt som står igjen i det gamle huset, litt sliping, lakking og maling gjenstår, og vi har såvidt hatt tid til å virkelig glede oss til våre nye romkameraters ankomst om knappe to uker. Hiv o`hoi, tiden flyr!


Tulle(bølle)Frans

3 kommentarer

Zezilie

21.apr.2010 kl.12:25

kjempefin blogg, elsker designet:)

Har du lyst til å få gavekort fra feks H&M eller Bianco sendt hjem til deg HELT GRATIS!? Da kan du gå inn på bloggen min og trykke på knappen i menyen under headeren der det står "Få Gavekort" :) Bare hvis du vil da selfølgelig:)

Phjortis

21.apr.2010 kl.13:39

Tullebøller til Tullefrans! :) Høres ut som en herlig tur! Velkommen hjem!

VIB3K3

21.apr.2010 kl.21:49

Hehe...Tullebøller,haha.. mye artig i DK gitt.. Husker at "sviger"mor mi ville finne et skilt det stod sæd på,for det syntes hu var kjempe artig.. vi fant det og vi tok bilder..og hu lo.. hehe...Men ser ut som dere har hatt en fin tur.. digger dk var der i påsken sjøl.. Fant du noe fuglehus?

Klem...

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits