Med melk i sikte

I dag skal vi hente kjøleskapet vårt! Eller, rettelse: H og en kollega av ham skal hente kjøleskapet. Jeg skal lese til morgendagens eksamen (grøss).

Men, kjøleskap altså! Det er noe jeg virkelig har savnet. Jeg er jo vanligvis avhengig av melk, youghurt, gulost og leverpostei, og det har ikke vært så lett å holde liv i slike ting på en balkong som begynner å nærme seg direkte sommerlig.Kjøleskapet vårt skal også få en god mulighet til å få fyllt seg opp, for jeg, H, Anti og R reiser til Ålborg i morgen ettermiddag. H og Anti fyller år på søndag, og i den anledning har Danmarkstur blitt en tradisjon. Vi gjorde det i alle fall også i fjor! H skal plukke meg opp når jeg er ferdig med eksamen (grøss), og så retter vi snuten mot Drammen, for så å hoppe inn i Antis nye bil som reiser i retning Larvik, der båten går over til Danmark.

I fjor var vi i Hirtshals, og det var virkelig fantastisk moro!

Frans, dah...

Good times.
Forhåpentligvis får vi med oss masse godsaker hjem igjen. Grillmat, øl, vin, sko og fuglehus står allerede på handlelisten! Kanskje dukker det opp noe annet snask også.

Men først er det eksamen (grøss).


Tullefrans

6 kommentarer

VIB3K3

14.apr.2010 kl.10:22

God tur og lykketil med eksamen....

AM

14.apr.2010 kl.11:22

Det blir nok moro! Lykke til med eksamenen du må gjennom først!

Så koselig det blir med to små pusekatter! Åh.. lengter noen ganger tilbake til da kattene våre var små. Kattunger er så skjønne! Jeg håper det blir masse bilder her :)

Siv Annette

14.apr.2010 kl.12:49

Masse lykke til på eksamen, det går nok så mye bedre enn du tror:)

Og ha en aldeles utmerket tur til Danmark, kos deg og feir at eksamen er over:)

Henriette

14.apr.2010 kl.19:53

Masse lykke til på eksamen, og gooood tur til Danmark!! :) Øl 10 kroner, hmmm :) Jatakk!

VIB3K3

14.apr.2010 kl.23:08

Hei og Hå..

Sv: takk for kommentaren...Og den teksten va ny... hehe... artig,,,,

Kathy

18.apr.2010 kl.18:20

Heisann. Skal si det siste bilde fikk meg i godt humør :) Hvordan gikk det på eksamen?

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits