To do, to do!

Jeg kjenner godt at ting begynner å snurpe seg litt sammen om dagen, og frister på ditt og datt er faretruende nære. Nå er det forhåpentligvis bare litt over en måned til jeg kan innkassere en bachelorgrad, så det er kanskje ikke så rart at stresset melder seg.

I løpet av kort tid har jeg hatt et muntlig fremlegg om kritikken av feministisk metodologisk essensialisme, jeg har skrevet side opp og side ned om metoder, perspektiver og teori i forbindelse med mannforskning, og jeg leser meg blå på vitenskapsteori, grunnleggende epistemologi og postmoderne objektivitetsteori. Jeg kjenner vel også litt på at det skal bli forferdelig godt å bli ferdig. For hver dag som går er jeg et skritt nærmere, og det er både skremmende og gøy på en og samme tid. Det mest skremmende er vel at min første eksamen finner sted allerede på torsdag, altså om under ei uke. Det naturlige ville jo da være å lese til den, da det er ytterst nødvendig. Realiteten er imidlertid at andre frister også skal overholdes, og jeg prøver så godt jeg kan å sjonglere mellom artikkel-deadline, oppgaveinnlevering, kronikkskriving og alt det andre som må til. Kan noen være så snill og gi meg en is?Så nå skal jeg spenne på meg arbeidshatten, brette opp ermene og lese om hermeneutikk og standpunktteori. Jeg har akkurat kjøpt 1,5 liter Pepsi Max som skal fungere som en motivator gjennom dagen. En annen god motivator er at vi har tatt med oss dyner og puter til leiligheten i dag, og vi har store planer om å sove her for første gang! Enda en motivator er at jeg skal ta meg en kort lesepause i morgen tidlig for å dra på LoPpEmArKeD! Årets første, faktisk. Jeg gleder meg veldig til akkurat den biten av helga.

Helt på tampen vil jeg også komme med en anbefaling; Kveldens Skavlanprogram er spekket med godgjester fra ende til annen. Jeg er publikum i salen, og storkoste meg gjennom hele opptaket.Riktig god helg til alle sammen!

Tullefrans

4 kommentarer

Marthe & Kristina

09.apr.2010 kl.14:29

Hei! Stilig innlegg. liker måten du skriver på :-) Ta gjerne en titt på vår? Stå på ihvertfall!

VIB3K3

09.apr.2010 kl.16:57

God Helg til deg også...

Kathy

09.apr.2010 kl.21:53

Ojoj.. det var mange lange og vanskelig ord oppi her! Tror du er en smarting jeg Frans!

Var du på NRK og så skavlan i går? Jeg trodde det ble filmet i Sverige jeg! Jeg var på NRK i går og så Nytt på Nytt jeg. Det var også kjempegøy! :)

Ha en fin helg!

Cecilie

11.apr.2010 kl.11:18

Sender deg en kasse med is :) Tenker det blir godt å få unnagjort alt skolegreiene slik at du kan senke skuldrene.. er ikke noe godt å ha så mange baller i luften! Håper du har greit å kose deg litt med helgen og hurra for at dere endelig har fått sove i den nye heimen :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits