En liten dæsj Frans

I tillegg til å være syk, spise påskegodt, se på Family Guy og tenke på skole, har vi også fått flyttet litt rundt på saker og ting i påsken. Ved å flytte rundt på mener jeg å kaste noe, kjøpe noe og flytte noe fra en leilighet til en annen. Ved ting mener jeg diverse interiør uten nytteverdi, men som enten er A) ekstremt søte, B) myke, eller C) fine å se på.


Speilet skal med tiden henges på veggen, og dermed presentere fjes fremfor føtter.

Det skal ikke mye til før en leilighet blir et hjem! Mens jeg nipser rundt omkring, ser H det litt større bildet, og har sørget for at sofa, gardiner, seng og lamper er på plass. Og jeg er absolutt enig med ham i at det er begrenset hvor lenge det er sjarmerende å sitte på hagestoler i stua.Seng fra IKEA og lampe fra min farmor. En herlig mix som kommer til å dominere i leligheten vår.

Jeg gleder meg til madrassen finner veien hit også, da vi ennå ikke har sovet i leiligheten. Vi var imidlertid på nippet til å gjøre det natt til i dag, da trøttheten nesten tok overhånd, og gulvet fristet mer enn bilturen hjem. 

I dag er både sola og energien tllbake, og vi skal om ikke lenge ta turen til Drammen for å nyte en bedre lammemiddag hos Hs tvillingsøster, Anti, og hennes samboer, R. Jeg gleder meg stort! Selv om oppussing er et pengesluk skal vi da likevel spise godt. I morgen er vi nemlig invitert på skinkesteik. Man er vel heldig!


Tullefrans

6 kommentarer

H

03.apr.2010 kl.16:26

Frans... Nå må vi jobbe

Henriette

04.apr.2010 kl.12:34

Hehe, dåkke e søte! Kos dåkke masse med flytting, eg er sikker på at det blir en fin heim til slutt :) Nydelige reinsdyr! Eg har akkurat samme ;)

Cecilie

04.apr.2010 kl.17:19

Ser ut som dere får det såå koselig altså :) Blir bra når madrassen endelig kommer på plass!

Hanne

05.apr.2010 kl.10:23

Jeg kan på en måte se for meg en sånn slange over sofaen der.

Og et månebilde på veggen.

thinktank

06.apr.2010 kl.10:35

Haha, digger kommentaren til H øverst her:) Også digger jeg at du pøser på med ekstremt søte og myke ting i leiligheten deres (som ser så fin, så fin ut!!)

Er du frisk igjen? Håper det... Usj, sjukdom i påsken da gitt. Det var ekstremt dårlig planlagt frans. Krysser fingre for friskhet og at du er klar for våren! Jihaa!

Klæm

Siv Annette

06.apr.2010 kl.12:02

Så koselig det blir hos dere :) Jeg gleder meg til å se flere bilder!!

Ja, jeg er veldig fornøyd med å ha grilla, for jeg er også like glad i grillmat som det du er, tihi;)

Jeg håper våren er kommet for å bli, og at sommeren er like rundt hjørnet, for da blir det grilling hele tiden :D

Formen min er bedre, og det håper jeg at din også er:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits