Surf´s up

Jeg har blitt utfordret av Cecilie til å dele mine favorittnettsteder med resten av Blogglandia. Nærmere bestemt lød utfordringen på å nevne 3-5 godsider jeg støtt og stadig havner inne på - noe som fikk meg til å tenke litt over mine nettvaner. Jeg er nok ingen dreven surfer i så måte at jeg har tatt innover meg alle nettets muligheter, men jeg liker sider som gir meg små gleder i hverdagen. Det er jo tross alt de små gledene som ofte holder en gående. Mange bekker små, og så videre.

Her er et lite knippe gøy (i tilfeldig rekkefølge, vel å merke):
Bildene er selvfølgelig klikkbare.


1. Kvinneguiden
Dette er en side jeg utelukkende benytter på grunn av diskusjonsforumet, da den journalistiske kvaliteten er tilnærmet lik et dusjsluk tettet med hår. Her debatteres alt fra dagens nyhetsoverskrifter til hvordan man baker de beste bollene og hvor ofte man egentlig bør skifte BH.


2. FinnAv og til hender det at jeg virkelig slår til og gjør storhandel (som for eksempel leilighet og slikt), men for det meste kikker jeg kun på bilder av dyrene. Ja takk, jeg tar gjerne alle sammen.


3. TjuvlyssnatDenne siden presenterer observerte morsomheter ute blant det svenske folk. Her kan man fort blir sittende og humre en god stund, og det er også en vedhengende fare for å gi sitt eget selvbilde et lite boost midt oppe i det hele!


4. Pictures of wallsDette er en utrolig søt side som rett og slett viser frem bilder av vegger. Jeg fylles ofte av en trang til å gjøre opprør mot det etablerte samfunnet etter noen minutter på denne siden. Men det skulle da virkelig tatt seg ut..!


Det var mitt bidrag. Fire gode sider der fellesnevneren er at de fort kan stjele dyrebar lesetid, vasketid eller husmortid.


Tullefrans

4 kommentarer

Kathy

22.mar.2010 kl.15:35

Jeg pleier også henge på finn.no. Bare sjekker hva folk selger og gir bort.. men ser mest på de fine dyrene.. Ønsker meg en liten kattepuuus!

Henriette

22.mar.2010 kl.17:58

Må snart ta utfordringa eg òg. ;) Kjekt å sjå ka andre surfa på!

Cecilie

23.mar.2010 kl.19:14

Her var det mye jeg ikke har sett før :) Kvinneguiden ja.. vettu jeg ser at jeg får treff på bloggen min derifra hver dag, men klarer ikke å finne ut hvor og hvorfor..

Martine

24.mar.2010 kl.19:44

Åh, gøy! :D De to siste ble jeg skikkelig nysgjerrig på så de må jeg sjekke ut! :) Skal ta denne utfordringen etterhvert jeg også! :D

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits