Øsende regn, pøsende regn

I dag regner det! Hvor fantastisk er vel ikke det?Det virker som om det var et halvt år siden sist gang jeg ble regnet på.Regn er et sikkert tegn på at våren (og sommeren) virkelig er rett rundt hjørnet, og at vi kan legge den iskalde vinteren bak oss.


Bilder herfra.

Jeg har akkurat kommet inn etter å ha gått meg en tur i regnet. Nå sitter jeg med vått hår og et stort smil. Det kan gjerne regne en stund til for min del!


Tullefrans

9 kommentarer

Ida Dalsjø

19.mar.2010 kl.12:20

Ja, jeg har faktisk ikke noe i mot regnet jeg heller :) Er godt å se at det begynner å gå mot vår nå.

AM

19.mar.2010 kl.14:21

Så fantastisk innlegg om regn! Jeg liker at man klarer å glede seg over slik det er og utnytte og nyte det, i stedet for å klage og syte. Hurra for det!

God helg til deg! Klem AM :)

Henriette

19.mar.2010 kl.14:30

Regn e vertfall bedre enn snø ;)

Kathy

19.mar.2010 kl.17:41

Hurra for deg som er så positiv til regn. Jeg lå syk i senga og lyttet alt jeg kunne..: Regner det mon tro? Jepp! Åpnet vindu, og sovnet igjen til lyden av regn.. deilig!

Geipehadet til snø og vinter, og velkommen vår og sommer!

Ha en fin helg!

thinktank

19.mar.2010 kl.22:16

Stemning, stemning! Det har vært en grå dag, men allikevel har jeg vært GLAD! Kjenner på meg at våren er i anmarsj, og ingenting føles bedre enn det for øyeblikket. Vi skal i Holmenkollen i morgen og jeg bruker altfor mange kalorier på å bekymre meg om bleieskift i friluft, kald baby og hvordan i huleste jeg skal få ammet Mathea utendørs... Æææææ, gi meg varmt vær NÅ!!

Men ellers er alt bra!:) Håper du får en superdupertruper helg gode vennen min, nå er det på tide å møtes igjen. Ja!

Klæææm

Siv Annette

19.mar.2010 kl.23:36

Hmm, vet ikke om jeg deler den gleden din heeeelt enda..! Jeg hadde ønsket at snøen skulle ligge til påske, meeen, jeg blir ikke lei meg om den drar sin vei heller ;) Jeg hater bare mellomstadie, der snø blir til slaps og is før det blir bart.. Men, litt svinn må man tross alt regne med :)

Ha ei flott helg :)

VIB3K3

20.mar.2010 kl.08:59

Elsker Regne,og det er fantastisk å se at snøen blir borte..Bare så synd det blir så glatt...

God Helg..

Cecilie

20.mar.2010 kl.17:45

Regn er fint, regn fjerner snø og det liker jeg :)

Gunn

21.mar.2010 kl.19:48

Mens i Bodø sner det bare.. Det har virkelig gått unna med oppussingen! Håper blåveisen har forsvunnet til nå, ikke lenge til man finner fine blåveiser ute..jippi!

Ps. Om dere ikke har funnet det ut, så finnes det maskeringstape med forskjellige farger, alt etter hvor lenge de kan sitte før de blir umulige å fjerne.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits