3 poeng, blåveis og electric boogey

En ting er sikkert; dette var nok min fjongeste overskrift til nå!

En annen ting som er sikkert er at tiden nesten flyr fra meg, noe som går opp for meg idet jeg finner meg selv brølende på Marienlyst stadion etter at Strømsgodset tok hjem tre velfortjente poeng i årets seriestart mot Kongsvinger. Det var da vitterlig akkurat sesongslutt, var det ikke?


Man vet man er i Drammen når det første stedet man parkerer er på en Aass-kartong (Norges eldste bryggeri, red. anm.)

Jeg forundrer meg også svært over tiden som går, når jeg tenker på at det allerede er to uker siden vi overtok leiligheten vår. Forandringene som har skjedd her er virkelig enorme! I skrivende stund legger H og hans far såkalt "sparkel på rull" på vårt fremtidige soverom - noe som måtte til etter at vi fant det for godt å gå løs på den eksisterende tapeten med kniv, barberblader og heltemot uten sidestykke. Å fjerne tapet er en helsikkes jobb, og vi gav opp halvveis. Nå ser det imidlertid ut til å bli feiende flott etter at rommet en stund så slik ut:


Forandringen er betydelig:Veggene skal i sin tur males, men må tørke i 48 timer før så kan utføres. Dersom sparkel på rull har en egen Facebookside skal jeg jommen meg bli fan!

Man lærer jo også endel i løpet av slike prosjekter. Jeg har for min del notert meg bak øret at:

1. Maskeringstape blir nokså vemmelig å ha med å gjøre dersom den sitter på for lenge
2. Man søler maling på gulvet uansett hvor nøye man er med ikke så søle, så avispapir er et must
3. Man glemmer fort hvor ting er når man pusser opp. Jeg tenker spesielt på nye taklamper som en fort kan risikere å brase inn i, med påfølgende blåveis som konsekvens. Ja, jeg har fått blåveis.
4. Når det eneste man har å sitte i er plaststoler, blir man veldig fort elektrisk. Dette innebærer at man får støt av alt man er i nærheten av. Jeg gleder meg til å få inn sofaene!

Selv om jeg har måttet tåle litt smerte, har jeg blitt merkverdig glad i dette stedet allerede. Jeg føler meg virkelig hjemme, og jeg gleder meg til å kunne invitere våre første middagsgjester over om ikke så alt for lenge. Det eneste som kan bli savnet fra vår tidligere residens må være dyrene som titt og ofte stikker innom. Blandt dem er nabokatten som fortrekker fuglemat:


Men nå skal det jo også nevnes at jeg har veldig lyst på katt. H har litt lyst på katt. Legger man de to sammen så er jo oddsen rimelig stor for at en katt finner veien til oss..? Gjesterommet står jo tross alt klart, så den er hjertelig velkommen når som helst.


Tullefrans

5 kommentarer

Siv Annette

16.mar.2010 kl.14:57

Det er så spennende å følge med :) Jeg gleder meg til å se når dere er helt ferdige, og det er ingen tvil om hvem jeg skal spørre om råd når vi selv skal flytte og pusse opp ;) (blir vel ikke før om noen år, men likevel ;).

Skaff dere katt, jaaa, det er såå kos :)

Jeg elsker den lille prinsessa mi, selv om hun er selve definisjonen på særhet ;)

Ha en finfin dag:)

Cecilie

16.mar.2010 kl.22:10

Tiden flyr..spesielt når man har mye å gjøre! Kan tro dere får en ordentlig følelse av å eie stedet når dere fikser og ordner så mye på det før dere flytter inn.. da blir det liksom deres på ordentlig, og ikke noe dere bare har tatt over :) Å få støt av alt og ingenting er noe skikkelig herk, jeg synes faktisk det er ganske vondt.. hehe.. heia sofa! Hvor lenge kommer dere til å holde på før dere flytter inn alt sammen? Jeg koser meg med å følge med på oppussingen!

Kathy

17.mar.2010 kl.09:05

Haha. Facebookside for sparkel på rull! Det er morsomt det!! Ser for meg at til og med det fins. Jeg liker også at fotballen er i gang for det minner om en varmere tid i vente. Jeg heier litt på to lag så ekstra mye heiing på meg! Kos dere med alt bortsett fra maskeringsteipen (for den er av erfaring bare dritt).

;)

mamsen

17.mar.2010 kl.18:07

Hey you:) Skal du ikke skryte litt av entreen, ( for den ble veldig fin etter 3 malingsstrøk)

Kaspara

19.mar.2010 kl.08:38

Heisan Tullefrans

Det er fullt mulig å gå på en globus på loppemarked eller i bruktbutikk tror jeg. Vi har tre stykker her hjemme, men to av dem er mine sønners. Mamma`n måtte selvfølgelig også ha en. Jeg har handlet to av globusene på loppis og en i bruktbutikk i Danmark.

Den globusen som er avbildet nylig handlet jeg på loppemarked i Runarhallen i Sandefjord i høst. Betalte 50 kr.

Så gøy at du beveger deg inn på fotballarenaen! Jeg bor sammen med tre fotballgale menn i ulik alder, og det hender jo jeg også bli med på kamp.

Spennende med oppussingen! Gleder meg til å se resultatet!

Ha en flott helg! Klem Kaspara

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits