Snekker Fransen

Spikke, sage, lime, snekre. Hverdagen er plutselig en fest! I løpet av de siste dagene har jeg og H nesten ferdigstilt stua vår ved hjelp av maling, tang og nytt gulv. Man blir virkelig sliten av slikt!

Misfornøyd Frans må bruke beskyttelse.

Billig gulv, billige kaker.

Lister er malt, og jeg blir bare mer og mer fornøyd med stua.

Vi fikk også begynt på gulvlegging!


Gulvet passet heldigvis helt perfekt til en spisepause, og jeg ble ekstra glad da pizzaen vi bestilte så ut som om den kom rett ut av en tegneserie.

Jeg må virkelig innrømme at jeg synes vi er flinke! Likevel må jeg også innrømme at jeg gleder meg stort til å få litt hjelp i løpet av helga, da alt fort kan virke en smule overveldende til tider. Det er i alle fall godt å se at ting faktisk går fremover med stormskritt, da vi mest sannsynlig legger siste hånd på stue-verket i kveld!

Og enda en ting: Jeg har vel først nå innsett hvor populære Donkeyboy faktisk er, etter å ha hørt på radio hele dagen.


Tullefrans

6 kommentarer

Morten Larsen

05.mar.2010 kl.11:06

Lyst å ta en titt innom guttebloggen min? Kanskje blir du også en fast leser? :)

God helg!

Cecilie

05.mar.2010 kl.11:34

Kjenner jeg blir skikkelig inspirert til å pusse opp her altså.. blir nok ikke i den leiligheten vi bor i nå, men om ikke så lenge (kanskje ett år) skal vi kjøpe nytt husrom og da blir det nok oppussing til den store gullmedalje. I mens kan jeg kose meg med å følge med på at du pusser opp :)

Ha en fin helg :)

Fjortis

05.mar.2010 kl.14:12

Superflink og supersøt med beskyttelse, hehe. Nå fikk jeg innmari lyst på pizza...

AM

05.mar.2010 kl.15:08

Moro å se at det går fort framover! Oppussing er gøy, men slitsomt, så på en måte er det greit å bli ferdig med det grøvste også. Gleder meg til å se det ferdige resultatet! :)

Marthe

05.mar.2010 kl.22:06

Jeg er imponert over dere! Så masse dere gjør- maler, legger gulv. Hva blir det neste? Jeg følger spent med:) Hver eneste dag faktisk, selv om jeg er litt dårlig på kommenteringen. Stå på videre, jeg gleder meg sååå til å se hvordan det blir til slutt:):)

GOOOOODE klemmer til deg

Katrine

11.mar.2010 kl.02:09

Så morsomt med oppussing! og sikkert litt slitsomt kan jeg tenke meg ;) Det blir artig å se til slutt, gleder meg! Og fytterakkern for en pizza! den så helt fantastisk namnam ut :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits