Startskuddet har gått

Jeg er så over-lykkelig-og-fantastisk-fornøyd at det nesten er kvalmt! Vi er bare på dag to av vårt opppussingsprosjekt Første Hjemog det går virkelig unna! Gårsdagen gikk med på å gjøre seg ekstra godt kjent med leiligheten vår, drikke champagnebrus fra engangsglass og smile på seg stive skuldre. Nå er imidlertid mye forandrert allerede, og vårt drømmehjem stiger sakte, men sikkert frem.

Vi har røsket vekk dårlige oppsatte tak- og gulvlister, malt en påskegul stue hvit, sparklet, skrudd og kastet. Det er så moro!!
 
Stue før:

Stue etter:


Dette er etter kun ett strøk av den sprudlende fargen eggehvit, og det gleder meg å se at stua med en gang blir et helt annet rom. Vi skal også bytte ut gulvet her, da dette er særdeles ufagmessig lagt. Lister, karmer og ovner (tro det eller ei) skal også få et strøk maling, så vi slipper jo å maskere! Dette har spart oss masse tid, og vi kan grise så mye vi vil.

Selv om jeg er supersliten akkurat nå, så gleder jeg meg som et udyr til å kunne fortsette i morgen ettermiddag. 


Tullefrans

4 kommentarer

Kathy

03.mar.2010 kl.09:14

Hurra for en god følelse!! Stå på!! Gleder meg til å se forandringene fremover!! :)

Gunn

03.mar.2010 kl.09:33

Likte spesielt godt lysekrona på første bildet, hihi. Er helt imponert over hva dere har gjort allerede!! Blir så artig å følge med :)

Hanne

03.mar.2010 kl.11:23

Jeg er virkelig glad på deres vegne, og gleder meg til å komme på besøk en gang!

Hva skal dere gjøre med den delen av "terrassen" som har vegg rundt? Bruke den som del av inne, eller ute? Gleder meg til flere bilder :)

Det er to soverom, sant? Hva er planene?

Søsters.

Fjortis

04.mar.2010 kl.16:31

Så stas! Du må legge ut etter-bilder også da! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits