Dagen før dagen

Denne helga har bydd på snø. Masse snø. Snø og vind, faktisk - en kald kombinasjon. Da er det også ekstra stas å bo usentralt, slik at det ser ut som du krysser en fjellovergang på vei hjem.Trøsten er da at det snart blir en helt annen vei hjem! Vi har faktisk lusket rundt vårt nye hjem flere ganger denne helgen, bare på grunn av frynsete nerver og dårlig tålmodighet. På fredag observerte vi til og med at gardinene var blitt fjernet, noe som mest sannsynlig innebærer pågående rundvask.


*Snike snike*

Selv om hjertet ligger i Lørenskog har vi også tatt oss tid til nok en Drammenstur i ukeslutten, noe som innebar særdeles god mat og en småspennende curlingfinale med påfølgende nødvendig søvn. Jeg synes faktisk det er litt rart at OL snart er over allerede. Jeg som til og med bannet et par ganger i forkant av lekene på grunn av manglende kikkerlyst! Jaggu er jeg stolt, og jaggu er det skirenn på TV i skrivende stund. 


Frans - Sportsidiot og blitzfjes.


Spenningen stiger idet guttene nærmer seg mållinjen etter femti kilometer tilbakelagt på drivved. H våkner med et rykk, og Mathilde legger fra seg dagens andre dorull.

Och vinnaren är...Naturligvis!


Tullefrans
(Som tar over leilighet i morgen klokken 12:00)5 kommentarer

Lill-Helén

28.feb.2010 kl.20:50

Gratulerer med ny leilighet:)

Cecilie

28.feb.2010 kl.21:31

Endelig :) Lykke til i morgen og hurra for Northug!

Siv Annette

28.feb.2010 kl.21:52

Dagen før dagen, herlig:)

Jeg har jo nevnt det tidligere, men jeg gleder meg såå til å følge oppussing av den nye leiligheten :)

Spennende:)

Sv; vi har lagt om livsstilen til lavkarbo, og det funker til de grader :)

Kathy

01.mar.2010 kl.08:18

Å, dette er spennende. Skjønner at det er mer enn sommerfugler i magen din akkurat nå. Jeg tenkte faktisk på deg når jeg laga innlegget om maletips:) Vi har malt ferdig soverommet og en kontrastvegg i gangen, Veldig gøy:) Nå ser jeg det er fire timer til overtagelse! Hurra!

Lykke til!!

Marthe

01.mar.2010 kl.20:33

Nå er dere leilighetseiere!!!! GRATTIS!!!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits