Når fornuften seirer

Med tanke på at resten av kvelden vil gå med til å heie frem norske, raske gutter i de olympiske leker, vil jeg si at det kun er fire dager igjen til jeg og H skal sette oss ned på gulvet i vår nye leilighet og skrive lister. Hva trenger vi? Hva vi ha, og i hvilken rekkefølge skal vi gjøre ting? Hvor skal støvsugeren stå? Hvordan så egentlig taket på do ut igjen, og liker vi det sånn? Det kommer til å bli så GØY!

Jeg har gått totalt bort fra å ønske meg ting som dette:


Mailegkaniner,


Ricedachser


og pute fra HM Hometil å virkelig, virkelig ønske meg:
Skipsgulv fra Maxbo,


dørhåndtak illustrert hos Lev Landlig


og avtrekksvifte fra Biltema...


Jeg begynner å bli voksen, må vite! Faktisk så voksen at jeg drar på kafé helt alene.Selv om kaféen var trivelig og kaffen var god, så var ikke dette en særlig beroligende stund, da jeg kun satt der i påvente av at H skulle bli ferdig hos tannlegen. Han fikk akutt vondt og måtte trekke tann, stakkar! Jeg som aldri har boret, trukket eller flyttet på noe som helst i munnen har faktisk ganske angst for akkurat dette, og jeg får en litt vond klump i magen når jeg tenker på det. Tannlegeskrekk, perhaps?

Nå er i alle fall H på plass i sofaen med smertestillende og sugerør parat, og jeg er villig til å være personlig assistent i noen dager fremover.
Tullefrans

6 kommentarer

H

24.feb.2010 kl.21:33

Knips. Kan du hente litt vann til meg?

Cecilie

24.feb.2010 kl.23:03

Ah.. skipsgulv er så fint! Det drømmer jeg også for mitt framtidige hjem :) God bedring til H!

Henriette

26.feb.2010 kl.11:36

Skipsgulv e veldig fint, eg gleda meg til å bygge hus en vakker dag ;)

Siv Annette

26.feb.2010 kl.12:15

Tihi, jeg har enda ikke blitt så fornuftig, jeg elsker sånn smått dilldall ;) Men det kan være noe med det at vi fortsatt leier og ikke eier?!

Jeg banker i bordet så du også ikke blir syk nå, jeg er faktisk allerede på bedringens vei, så det er heldigvis ikke noe som varer lenge:)

Ha ei flott helg, og kos dere når dere sitter på gulvet i leiligheta deres og planlegger :D

annikken

26.feb.2010 kl.12:58

Wow, det var rask overtagelse! Bare å glede seg:) Vi har skipsgulv i gangen og stua (lå der fra før) og jeg synes det er veldig fint! Kunne nok tenkt meg å slipe det ned for det har gulnet endel, men vi får se... lykke til med flytting!

Gunn

28.feb.2010 kl.13:47

Gratulerer så mye med leilighet! Skipsgulv er kjempefint! Var det i et av kollektivene jeg har bodd i, gulvet var det fineste i hele leiligheten.. ;) Lykke til med liste-skrivingen! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits