På rosa skyer - dersom de bærer meg

Ting har virkelig gått i ett i det siste, og godt er det! Vi gleder oss nemlig så masse til tida som kommer, at ukene ikke kan gå fort nok. Vi har brukt denne uka på å skrive navnene våre på en rekke dokumenter, feire med god mat ute (både mandag og torsdag, faktisk), reise fra byggevarehandel til byggevarehandel, tråle gjennom boligblader og spre det glade budskap til våre kommende gjester. Og apropo kommende gjester; jeg vil sterkt anbefale å komme på frokostbesøk, da H har stelt i den stand den mest overdådige og smakfulle sådan jeg noen gang har opplevd.Vi har vel generelt sett feiret mye med mat - noe som i og for seg aldri blir feil!


Morsdagskake...

Mangopudding...

Julebrus...(!)

Og fylte horn med Hs fyllønske: pølser. Jeg valgte å legge til purre som et grønt alibi. Godt ble det!

Det er nesten uvirkelig at vi straks disponerer vår helt egne leilighet, og at opppussingsdrømmen endelig skal gå i oppfyllelse. Jeg skal få slippe å ergre meg over korkgulv, oransje klosett og furu i øst og vest. Og tro det eller ei; H er nesten enda mer engasjert enn meg! Han undersøker malingspriser til den store gullmedaljen, og har klare ønsker på hva slags gulv vi skal benytte oss av. Vi svever på rosa skyer, og jeg planlegger å fortsette med det en god stund fremover!

Det virker som om de foregående ukedagene bare har vært et blaff, og helga kom virkelig brått på meg denne gangen. Den skal nytes i fulle drag med en avslappende fredagskveld etterfulgt av en litt mer aktiv lørdag på fest med Anti og R. 
Kanskje det blir litt god mat også.


Tullefrans

9 kommentarer

Silje

19.feb.2010 kl.15:18

Håper du får en fin fredag, og ei riktig god helg!:)

AM

19.feb.2010 kl.18:49

Så bra! Kan skjønne at dere svever på rosa skyer og gleder dere! Tipper det blir kjempegøy å pusse opp sånn dere vil ha det! Ha en fortsatt rosa og god helg :)

Siv Annette

19.feb.2010 kl.19:27

Så utrolig gøy å lese, når leiligheten endelig er i boks er det virkelig fortjent å kose seg litt ekstra :)

Jeg gleder meg til å følge oppussing og flytting :D

God helg:)

Hu derre søstra

19.feb.2010 kl.20:03

Å, kan jeg få komme på frokostbesøk hos dere?

Hu derre søstra

19.feb.2010 kl.20:05

Forresten, hvor fikk du den kule headeren fra?

Tullefrans

19.feb.2010 kl.21:22

Søster: H lager i Photoshop! Og det på tross av at jeg driver og utdanner meg i det der akkurat nuh.

Kaspara

19.feb.2010 kl.22:25

Så artig at du fikk lyst til å teste ut vaniljesnippene! De er bare helt nydelige, så om du er vanlijegal, er de tingen.

Forøvrig ; den mangopudding-desserten så særdeles fristende ut!

Så herlig med all planlegging og fabling dere er inne i nå!

Ha en flott helg!

Klem kaspara

H

20.feb.2010 kl.09:33

Jepp jepp.

Da reiser vi til D så fort jeg får liv i F. Reiser deretter til A og R. Skal også på fest hos J og B.

22 dager igjen til seriestart. Vi gleder oss

Cecilie

21.feb.2010 kl.23:12

Jeg liker Tullefrans på rosa skyer :) Måtte du sveve rundt på de i lang tid fremover og enda litt lengre! Kjente magen min rumle i det bildene fristet meg med god mat.. I tillegg til å like frans på rosa skyer liker jeg også at dere feirer med alt fra mangopudding til julebrus. Er mangopudding godt? Jeg liker generelt ikke ordet pudding, men mango liker jeg jo.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits