En Frans på nye eventyr

I går var jeg og H på visning i Lørneskog. Denne leiligheten skulle befinne seg midt i sentrum - noe jeg da antok at togstasjonen ved navn Lørenskog også gjorde. Det gjør den altså ikke!

Gule sider forteller:

Ta første avkjøring i rundkjøringen og fortsett på RV163Rundkjøring
0.4Ta første avkjøring i rundkjøringen og fortsett på RV163Rundkjøring
1.1Ta andre avkjøring i rundkjøringen og fortsett på LørenskogveienRundkjøring
1.2Ta andre avkjøring i rundkjøringen og fortsett på LørenskogveienRundkjøring
1.4Ta andre avkjøring i rundkjøringen og fortsett på StrømsveienRundkjøring
1.6Sving til høyre på RV159Høyre
2.0Fortsett fremover på avkjørselFortsett
2.3Sving til høyre påHøyre
2.4Ta tredje avkjøring i rundkjøringen og fortsett på SolheimveienRundkjøring
2.6Ta andre avkjøring i rundkjøringen og fortsett på Margarethas veiRundkjøring
2.6Fortsett fremover på SolheimveienFortsett
2.9Ta andre avkjøring i rundkjøringen og fortsett på SolheimveienRundkjøring
3.2Sving til høyre påHøyre
3.3Stopp Metro Senter


Det tok litt tid, det! Spesielt siden jeg allerede hadde gjort unna shoppingen jeg hadde forutsett i Oslo, og drasset med meg store, velfylte poser.

Da jeg endelig kom frem hadde jeg (kryss i taket) fortsatt litt tid før jeg skulle treffe H, så det ble tid til en etterlengtet pust i bakken. Jeg drakk te mens jeg overhørte et jobbintervju på bordet ved siden av meg. Tenk å si til din muligens fremtidige arbeidsgiver at du sluttet i den forrige jobben på grunn av manglende røykepauser..?!?Leiligheten vi senere inntok var faktisk riktig så fin, så vi la like greit inn et bud på den. Dessverre selges leiligheten på grunn av pågående skilsmisse, og samtaler foregår kun gjennom respektive advokater. Megler fortalte oss nokså oppgitt at akkurat dette forlenger prosessen en smule, da samtaler fort kan vanskeliggjøres når partene mangler evnen til å samtale.

Vi håper imidlertid på svar i løpet av kvelden! Jeg tror imidlertid ikke på at dette skal slå igjennom. Det er jo ganske så trist, men jeg har blitt pessimist de siste ukene. Da hjelper det i alle fall på at helga er her, og at deler av den skal tilbringes i Drammen! Nøyaktig hvilken del det blir er ennå usikkert, men det spiller ingen trille.
Riktig god helg!


Tullefrans

4 kommentarer

Kristine

13.feb.2010 kl.15:43

Ute til 1. mai?? Heldiggrisen...er jo en hel EVIGHET til...hehe ;-) høres sånn ut for meg i alle fall som har 4 uker igjen..sukk! Krysser alt som går for at vi begge finner noe nytt innen vi må ut!

Kathy

13.feb.2010 kl.17:05

Jeg føler sånn med deg!! Jeg krysser fingrene atter en gang. Skjønner at du blir negativ men det ordner seg til sist.

Marthe

13.feb.2010 kl.22:40

Nei, nei, ikke mist håpet, dere kommer til å finne en koselig leilighet, og denne leiligheten kommer til å ha en veranda der du og jeg skal sitte å drikke vin mens guttene våre disker opp på det kjøkkenet denne leiligheten også skal ha:D

Jeg har trua!! Og her krysses det i hytt og gevær...

GOD HELG!!

Gunn

14.feb.2010 kl.10:57

Jeg håper dere har fått positivt svar til nå! Det er no slit å være på leilighetsjakt, men desto bedre når det endelig går i orden :) Det er nok noen år til jeg skal være med på kjøpskarusellen igjen, men ser ikke så mye fram til å gå på visninger i Oslo på høsten heller..hvis vi er så heldige at kjæresten får jobb i Oslo da :)

Krysser fingrene og håper det har ordnet seg for dere!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits