Jeg må ha fryktelig god smak

Jeg har vel aldri vært noen trendsetter, men nå om dagen må jeg si at jeg føler meg litt som en! I løpet av relativt kort tid har nemlig hele to leiligheter som har ligget uberørt i lange stunder blitt besudlet av mine hender. Og etter at besudlingen (les: innlagt bud) har funnet sted, har det jammen meg dukket opp noen sniksnoker med sans for å drepe andres glede.

Forkjøpsrett is a bitch - igjen!Så da går vi i gang med enda en runde med oppbrettede ermer og vett i pannen for å tråle det kyniske og lite barnevennlige eiendomsmarkedet på jakt etter et hjem.


Lyspunktet oppe i det hele er at Mathilde ikke bryr seg så veldig om våre problemer, da hun har stablet et nokså unikt og trivelig hjem på beina helt på egenhånd. Ved hjelp av en hul kokosnøtt, en trebit med hull i, en blå løpetunell, trehengekøye og fylte banansnacks lever hun livet som aldri før. Selv om man blir nokså oppgitt over motgang som måtte komme, så er ting likevel ikke så fryktelig ille. Man lærer da tross alt mye av de små, og ved å betrakte Mathildesen en stund har jeg fått det klart for meg at det egentlig ikke spiller så voldsomt stor rolle hvor vi ender opp, så lenge det er et sted jeg kan slå rot med H. Vi kommer jo til å få det hjemmekoselig uansett. Det kan hende det krever litt mer enn banansnacks, men det gjør meg ingenting.


Tullefrans

3 kommentarer

Ingvild

10.feb.2010 kl.15:05

fine bilder og kjempe fin blogg! :D

Cecilie

10.feb.2010 kl.21:18

Sørenskute så uheldig dere skal være da!! Tror dere må se på noe som ikke har forkjøpsrett jeg.. finnes ikke det? Kjenner jeg blir skuffet sammen med deg her... :( Nå er det snart deres tur!

mamsen

11.feb.2010 kl.06:58

Den RIKTIGE leiligheten kommer snart til å dukke opp, og den blir deres skal du se:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits