Helga - en god start på uka

Denne helga har vært en helg fullt og helt etter min smak. Det eneste skjæret i sjøen var vel at Keep Of Kalessin ikke fikk flere poeng enn A1 i Grand Prix, men så fryktelig trist var det jo heller ikke.
Vi har spist god mat, jeg har bakt (!), vi har sett film, Mathilde har spist godterier igjen, Drammen har fått et besøk og jeg våknet klar og uthvilkt klokken åtte i dag tidlig. Kan det bli bedre?

På fredag forsøkte jeg meg på gresk burger, og det med stort hell om jeg får si det selv. Pinlig enkelt var det også!


Bland en pakke kjøttdeig med halvannen pakke gresk dressingmix, og form burgere av herligheten...


Stek dem i glatt, rød, stekepanne...


Og server med hamburgerbrød fulle av salat, løk, tomat og tzatziki!

Dessuten har jeg også latt meg friste til å forsøke meg på Marthes fyllte horn - og de var syndig gode! Jeg bakte dem dog med en liten Fransetvist, og startet fyllerunden med et lag Cottage Cheese. Én boks holdt ganske så akkurat til 16 horn. Deretter fortsatte jeg med strimlet skinke, litt revet ost og nykvernet oregano.De ble såpass gode at både jeg og H ble liggende på hver vår sofa med utovermage og et smil om munnen.

I tilegg til egenproduserte retter har vi også blitt servert nydelig skinkesteik i Drammen, og utovermagen har truet med å bli værende. Og apropo det: nå er det på tide at jeg lager meg litt frokost før jeg retter nesa mot Blindern og ukestart med en forelesning i Menn og Maskuliniteter.

Håper alle har hatt en like frisk start på uka som meg!


Tullefrans

4 kommentarer

Belinda Jakobsen

08.feb.2010 kl.09:06

Spiser ikke kjøtt, men hender jeg lager burgere med kun salat eller fisk, yummy :)

VIB3K3

08.feb.2010 kl.12:24

Mmmmm..det så nå himmelsk godt ut da...

Kathy

10.feb.2010 kl.12:41

Bilde er tatt i Mexico i fjor.. Anbefaler en tur dit ja! Forresten så krysser jeg fremdeles fingrene for den leiligheten dere venter på.. ;)

Henriette

12.feb.2010 kl.19:27

Nam :) Takk for matinspirasjon, no vart eg svolten ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits